Flyselskap

Emirates reduserer midlertidig kapasiteten på Oslo lufthavn

Unknown-1EK777EK777

Flyselskapet Emirates vil ha redusert kapasitet mellom Oslo og Dubai i september og oktober. Antall ukentlige avganger reduserers til fem og beørte passasjerer vil bli booket om.

Av operasjonelle grunner blir Emirates rutetilbud mellom Oslo og Dubai redusert til fem ukentlige avganger. Dette gjelder i perioden 1. september til 29. oktober 2016. Flyselskapet vil i perioden operere alle dager i uken med unntak av tirsdag og lørdag.

Berørte passasjerer vil automatisk bli booket om til neste mulige avgang, i de fleste tilfeller er dette neste dag. Dersom en utsettelse ikke er aktuelt, er det mulig å reise via Stockholm eller København, da med SAS til/ fra Oslo. Dette gjelder alle bestillinger gjort før 14. juli.