Hotel

Carlson Rezidor Hotel Group med 17 nye hoteller i Midt-Østen

Carlson Rezidor

Carlson Rezidor Hotel Group skal åpne totalt 17 nye hoteller i Midt-Østen i løpet av 2017. De nye hotellene vil tillegge over 3000 rom til konsernets portefølje i regionen, og vil bli plassert i Emiratene (UAE), Saudi-Arabia og Egypt.

Blant de nye hotellene som skal åpnes i Emiratene er Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront med 432-rom. Park Inn by Radisson Hotel åpnes i Dubai Motor City, og Radisson Blu Hotel, Ajman.

Samtidig vil gruppen i Saudi Arabia åpne sitt første Park Inn by Radisson i Jeddah, og i den hellige byen Mekka. I tillegg vil det også åpne et Radisson Blu Residence eiendom i den østlige byen Dhahran.

Carlson Rezidor i Egypt

Til slutt i Egypt, har Carlson Rezidor bestemt seg for å åpne et 298-værelsers stort Radisson Blu Hotel,  i Cairo Nasr City i fjerde kvartal 2017.

I en kommentar til utviklingen sier Mark Willis, Area Vice President for Midtøsten og Tyrkia, Rezidor Hotel Group.

“Vi er spesielt glad for å se den geografiske spredningen av vår vekst i hele regionen i viktige markeder som UAE og Saudi-Arabia, og også øke vår merkevare tilstedeværelse over hele porteføljen; ikoniske og stilige Radisson Blu, Park Inn by Radisson, vår friske og energisk mellomklasse-hotell merkevare og vår spennende ny livsstil kjede Radisson Red “.

“Som et globalt anerkjent hotell kjede, og arbeidsgiver for engasjerte hotell-medarbeidere er vi glade for å skape betydelige sysselsettingsmuligheter i hele regionen. Med den forventede veksten i 2017 for konsernet, holder vi fast på målet om å ha 100 hoteller og 20.000 rom i drift innen 2020 “.

carlsonrezidor.com