Flyselskap

Emirates med fire utmerkelser under Business Traveller Middle East 2017 Awards – Inkludert prisen som beste flyselskap i verden

gratis helikopter emirates kutter

Søndag 23. april mottok Emirates fire priser under årets Business Traveller Middle East Awards: Beste flyselskap i verden, beste First Class, beste Frequent Flyer-program og beste First Class lounge.

Emirates’ fokus på å møte og overgå kundeforventningene både i lufta og på bakken, ble anerkjent med fire utmerkelser under den sjette prisutdelingen arrangert av reisemagasinet Business Traveller Middle East. Prisvinnerne er stemt fram av magasinets lesere.

– Våre kunder er i hjertet av vår merkevare. Vi studerer hvert steg av kundereisen nøye og ofte for å opprettholde et høyt nivå på kundebehandlingen. Det å tilby en uforglemmelig reiseopplevelse handler om å hele tiden være innovative i produktene våre, og å tilby medmenneskelighet og en varm velkomst. I tillegg understreker denne anerkjennelsen Emirates Skywards’ posisjon som et markedsledende lojalitetsprogram som gir våre kunder eksepsjonelle privilegier og fordeler. Vi er beæret over å bli anerkjent for vår innsats av Business Traveller Middle East-leserne. Jeg vil takke vårt team og adressere denne utmerkelsen til våre dedikerte ansatte som er pilarene bak hver anerkjennelse og pris vi mottar. Det fortalte Adel Al Redha, Emirates’ Executive Vice President and Chief Operations Officer.

A380 Emirates bar
Nye Emirates A380-lounge for reisende i First og Business class

Business Traveller investering

Emirates investerer kontinuerlig i produktutvikling og tilbudsforbedring. Bare i løpet av det siste året har følgende ombordtilbud fått en oppgradering: Nytt design på Business Class-setene, redesignede velværesett for First og Business Class, miljøvennlige tepper og interaktive augmented reality velværesett på Economy Class, og regelmessig utskifting av leker for de yngste.

Emirates vant også fem priser i TripAdvisors Travellers Choice Awards, inkludert kategorien ”verdens beste flyselskap”, tidligere i april