Flyselskap

Icelandair øker satsningen på Vancouver og introduserer helårsrute

Vancouver

Icelandair åpnet rute til Vancouver på den kanadiske vestkysten i mai 2014, og inntil nå har destinasjonen vært sesongrute. Vancouver er den 10. helårsruten som Icelandair flyr til i Nord-Amerika. De øvrige er Seattle, Denver, New York (JFK og EWR), Boston, Chicago, Washington D.C, Edmonton og Toronto.

Icelandair har to ukentlige flyvninger til byen om vinteren, og tre ukentlige flyvninger på sommeren.

Vancouver er den største byen i det vestlige Canada med 2,3 millioner innbyggere, og er flere ganger kåret til verdens beste by å bo i. Rett utenfor Vancouver finnes noen av verdens beste skiområder – Whistler Blackcomb, som var vertsby for vinter OL i 2010. Med helårsrute til Vancouver blir det enda enklere å komme seg til de kanadiske fjellene med puddersnø.

Stop-over på Island

Icelandair tilbyr stopover på Island i opptil 7 døgn på vei over Atlanteren, uten tillegg i flyprisen. Dette gir mulighet for å oppleve to kontinenter på en reise.

Icelandair har 46 destinasjoner hvorav 18 er i Nord-Amerika – 13 i USA og 5 i Canada. Nye amerikanske destinasjoner i 2017 er Philadelphia (mai 2017) og Tampa Bay (september 2017). Forventet passasjertall i år er 4 millioner, en økning på 450 000 i forhold til 2016.

%d bloggere liker dette: