Hotel

Scandic sponser sykkelfesten Bergen 2017

sykkelfesten

Sykkel-VM går av stabelen i Bergen i september 2017. Scandic og Bergen 2017 har inngått en samarbeidsavtale hvor Scandic blir offisiell sponsor av arrangementet. 

– Sykkel VM i Bergen blir en stor begivenhet for hele idretts-Norge. Under mottoet «Alt for sporten» er vi i Scandic opptatt av å støtte alt fra breddeidrett til de største sportsbegivenhetene, og Sykkel-VM på hjemmebane er et høydepunkt som vi gleder oss til å ta del i, sier Tine Birkeland, markedsdirektør i Scandic.

Skal skape folkefest

Arrangøren Bergen 2017 anslår at så mange som en halv million tilskuere vil følge mesterskapet mellom 16. og 24 september i og rundt Bergen sentrum. Og Scandic ønsker å bidra til folkefesten for deltagere, arrangør og for tilskuere fra inn- og utland.

– Vi er opptatt av at idretten er for alle. Vi satser både mot grasrota og bredde- og toppidrett. Sykkel-VM i Bergen er den perfekte anledning til å heie på idrettsheltene, og samtidig skape folkefest for hele byen. Vi er stolte av at vi får mulighet til å bidra slik at Bergen 2017 blir et vellykket og minnerikt arrangement som både utøvere og gjester sent vil glemme, sier Birkeland.

Midt i smørøyet

Med sju hoteller er Scandic markedsleder i Bergen. Scandic styrker sin posisjon ytterligere når det som vil bli byens største hotell, Hotel Norge by Scandic, åpner i 2018. Fem av hotellene ligger sentrum og to av hotellene ligger ved Flesland flyplass. Hotellene tilbyr overnatting og Scandics prisvinnende frokost til syklister som til tilskuere som ønsker å få en god start på dagen og komme tett på Sykkel-VM. Arrangøren trekker frem tilbudet som viktig for både gjester og arrangør.

– Scandic er en viktig nasjonal aktør med god eksponering i Bergen, og vi er svært fornøyd med at vi har fått et samarbeid med dem. Avtalen sikrer oss at vi kan tilby et godt og sentralt overnattingstilbud for våre gjester og samarbeidspartnere, i tillegg til at vi får tilgang til svært gode møte- og konferanselokaliteter.

Harald Tiedemann Hansen, Sykkel president.

%d bloggere liker dette: