Flyselskap

Ytterligere devaluering av SAS EuroBonus?

 

ytterligere devaluering gold

God morgen og god sommer. Ferien er bestilt og alt er klart for noen late dager. SAS drar til med en ordentlig devaluering av EuroBonus programmet igjen. Dette er tredje devaluering av status på 3 måneder.

Den fordelen jeg kanskje har satt mest pris på som SAS EuroBonus Gull medlem er garantert plass. Dersom man bestiller innen 24 timer før avgang, har gull-kortet gitt deg en garanti om plass på ønsket flyvning. Billettene kan bli veldig dyre, men anyway – du har plass på flyet.

Jeg har selv brukt denne flere ganger på 17:00 avgangen mellom Oslo og Kristiansand. Dette er en typisk rute hvor 20% har Gold kort, 70% Diamond og resten vanlige reisende.

Les også:  Devaluering av fordelsprogrammet SAS EuroBonus

Gold – card melding

You are one of our most loyal travelers and we’re thankful that you fly so often with us. As a Gold member, you enjoy many benefits that make your travel easier, including guaranteed seats on fully booked flights. This summer, many of our flights are already fully booked. To provide the best service possible to our travelers, we’ve made some temporary adjustments to our guaranteed seat benefit.

Unfortunately, for you as a Gold member, this means that from 6 July to 31 August, we won’t be able to guarantee you seats on fully booked flights within Scandinavia or Europe. On routes to/from USA and Asia, the guaranteed seat benefit will remain unchanged and as a EuroBonus Gold member, you’ll still be guaranteed a seat as usual.

To enjoy the best experience possible, we’d like to encourage you to book as early as you can. And do visit our website often to see all the latest news and offers.

We sincerely apologize for any inconvenience this may cause and hope that you have a great summer. See you onboard!

Best wishes from SAS
WE ARE TRAVELERS

Om perioden

Dette er perioden hvor SAS stort sett benytter sin relativt beskjedne fly-park på ruter mellom Oslo og Spania. I tillegg er flere fly utleid til charter. Innenriks er ordentlig redusert, og sikkert godkjent av Regjeringen, Statoil og Hydro.

Hva synes du?

%d bloggere liker dette: