Flyselskap

Norwegian lanserer fire nye transatlantiske ruter

fire nye transatlantiske

Norwegians internasjonale satsning fortsetter med lansering av nye interkontinentale ruter fra London Gatwick til Chicago og Austin, og fra Paris til Boston og Oakland. I tillegg øker Norwegian avganger på eksisterende ruter fra Paris til Los Angeles og New York.

Norwegian lanserer nå ruter til to helt nye amerikanske storbyer – Chicago og Austin, fra London. De nye rutene innebærer at Norwegian nå kan tilby flygninger fra 13 europeiske byer til 15 byer i USA.

– Ett år er gått siden vi startet langdistanseruter til USA fra Paris. Etterspørselen har vært meget god og flyene har vært fulle. Vi ser nå frem til å gi enda flere av våre reisende et tilbud om å fly til fornuftige priser mellom nye destinasjoner i USA og Europa.

Bjørn Kjos, Konsernsjef, Norwegian (NAS).

Fire nye transatlantiske ruter

  •  London Gatwick til Austin-Bergstrom International Airport: Tre ukentlige avganger med oppstart mars 2018.
  • London Gatwick til Chicago O’Hare International Airport: Fire ukentlige avganger med oppstart mars 2018.
  • Paris Charles de Gaulle Airport til Boston Logan International Airport: Fire ukentlige avganger med oppstart mai 2018.
  • Paris Charles de Gaulle til Oakland International Airport: Fire ukentlige avganger med oppstart april 2018.

 

Om Norwegian Lang-Haul

Norwegian lanserte sin første langdistanserute i 2013 mellom Oslo og New York. I takt med selskapets leveranse av flere nye Boeing 787 Dreamlinere, har antallet interkontinentale ruter økt og den globale strategien er i ferd med å realiseres. I 2014 åpnet Norwegian ruter mellom London og USA, og i fjor åpnet selskapet ruter mellom Paris og USA, samt mellom Barcelona og USA. Tidligere i år lanserte Norwegian også ruter mellom London og Singapore og London og Buenos Aires. Norwegian tilbyr i dag flere ruter mellom Europa og USA enn noe annet europeisk flyselskap.