Credit cards

Apple Pay: Siste mann ute av grisehuset var…….

 

grisehuset Apple Pay

Sverige, Danmark og Finland får Apple Pay, men ikke Norge.

 

Vitsen lyder som følger:

Det var en gang da svensken, dansken og nordmannen skulle konkurrere om hvem som klarte å være lengst inne i grisehuset. Først var det svensken sin tur. Men så prompa grisen, og svensken kom løpende ut mens han holdt seg for nesa. Så var det den tøffe dansken. Han holdt ut en liten stund, men så prompa grisen – og dansken kom løpende ut i full fart. Til slutt var det nordmannen sin tur. Han gikk inn og satte seg ned. Så prompa han så det brakte i veggene. Og da løp grisen ut.

I løpet av høsten blir IT-gigantens betalingstjeneste, Apple Pay, lansert i Sverige, Danmark og Finland. Det kom frem i forbindelse med at Apple la frem resultatet for tredje kvartal i år sent tirsdag kveld.

På tross av at våre nordiske naboer får tjenesten, er det ikke klart når den kommer til Norge ennå.

Apple Pay – utenfor USA

En talsperson for Apple i Norge sier til E24.no at de dessverre ikke har mer informasjon enn det som ble lagt frem tirsdag.

– Utbredelsen, bruken og funksjonaliteten til Apple Pay fortsetter å vokse. Vi lanserte Apple Pay i Italia i mai. Og vi skal lansere i De forente arabiske emirater, Danmark, Finland og Sverige innen året er omme, forklarte finansdirektør Luca Maestri i Apple under en telefonkonferanse med journalister.

Han forklarte også at Apple Pay står bak 90 prosent av alle transaksjoner gjort med NFC-teknologi globalt.

– Det står sterkest i internasjonale markeder, der infrastrukturen for mobilbetaling har blitt utviklet raskere enn i USA. En av tre transaksjoner med Apple Pay har blitt gjort utenfor USA, forklarte Maestri.

 

%d bloggere liker dette: