Article

99,8 prosent av Vings flyseter fulle i juli

Vings flyseter

Det ustabile sommerværet har satt fart på nordmenns bestilling av reiser til Middelhavet. I sommer har Vings fly stort sett vært fulle. I juli var det kun 154 tomme seter, noe som tilsvarer et belegg på 99,8 prosent.

– Juli ble en rekordmåned når det gjelder belegg på flyene våre.  Vi må helt tilbake til 2013 for å finne et bedre resultat for samme måned. Det er veldig gøy å se at reisene våre er så etterspurte og at nordmenn er like reiseglade som alltid, sier Tonje Løkaas Fossum, kommunikasjonsdirektør i Ving.

Vings flyseter gir rekord sommer

Og det ser ikke ut som trenden kommer til å snu med det første. I august er allerede 96 prosent av Vings reiser solgt, og i september er hele 80 prosent av reisene revet bort. I tillegg er det solgt 4 % flere reiser til kommende vinter enn på samme tid i fjor.

Hvis du fortsatt vil reise til varmere strøk i august og september er det størst sjanse for å finne ledige seter til Mallorca, Kypros, Kreta eller Rhodos.

Om Ving

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.