Flyselskap

Qatar Airways lanserer rute til Chiang Mai – Thailand

 

Chiang Mai

Qatar Airways har akkurat lansert ny rute til en av Thailands vakreste destinasjoner i sin ruteplan. Men du må være rask hvis du vil få mest mulig ut av den nye ruten …

Qatar Airways har nettopp annonsert et veldig spennende nytt reisemål som starter i år som en del av den stadig voksende rute-nettverket. Det nye reisemålet er Chiang Mai i det nord-Thailandske fjellområdet. Foreløpig er dette en rute som vil bli fløyet i tidsrommet desember 2017 – mai 2018. Dette er foreløpig en sesong-tilpasset rute som vil bli fløyet 4 dager i uken.

Chiang Mai
Ruten mellom Doha og Chiang Mai blir fløyet 4 ganger per uke. GCMAP.com

 

Dreamliner 787-8

Ruten mellom Doha, Qatar og Chiang Mai, Thailand vil bli gjennomført fire ganger i uken med Boeing 787-8 Dreamliner. Dette er foreløpig selskapets fjerde destinasjon i Thailand, og antall frekvenser mellom Smilets land og Doha passerer med dette 60 per uke. Øvrige destinasjoner i Thailand inkluderer;

  • Bangkok
  • Phuket
  • Krabi
femte daglige flight
Qatar Airways B787-8

 

Det er ingen overraskelse at Chiang Mai har vært på selskapets radar. Tilbaketrukket i det nord-thailandske fjell, tilbyr byen tilbyr alle muligheter for en en-i-en-livet tur fra fantastiske omgivelser, inkludert en regnskog, til imponerende templer som det spektakulære buddhistiske tempelet Wat Phra Singh.

Byen har vist seg å være populær blant reisende på jakt etter et litt roligere, mer avslappende tilbud sammenlignet med klassiske turist-hotspots som Bangkok.

Området er også kjent for sitt lokale kjøkken, som har fått rikelig med ros fra foodies, for ikke å nevne at et opphold i byen kan være ganske billig, da det er mange luksushoteller til budsjettvennlige priser. Selv om det ikke har kommet en bekreftelse på at den nye ruten til Chiang Mai skal bli en helårs destinasjon, er det fortsatt mye mer utvidelse som finner sted i flyplanen de kommende månedene.

Om Chiang Mai

Chiang Mai er provinshovedstaden i det nordlige Thailand. Byen var hovedstad for kongedømmet Lanna (1296–1768), hvor Lanna-kulturen gjør Chiang Mai til en av de mest besøkte turistdestinasjonene i Thailand.

Chiang Mai er den viktigste byen i provinsen Chiang Mai, og er den nest største byen i Thailand. Den ligger rundt 800 km nord for Bangkok, ved Ping-elven, og er omgitt av noen av landets høyeste fjell. Byen har en ny og moderne internasjonal flyplass som ligger lett tilgjengelig fra sentrum, ved foten av fjellet Doi Suthep.

I løpet av de siste årene har området utviklet seg fra å være mest kjent for templer, håndverk, tradisjonell massasje og gastronomi, til å bli en moderne by som satser på god veiutvikling, teknologi og utdannelse.

%d bloggere liker dette: