Article

Azamara Club Cruises® Ekspanderer

Azamara Club

Azamara Club Cruises®, det eksklusive cruise rederiet og datterselskapet av Royal Caribbean Cruises Ltd., kunngjør i dag at de har inngått en avtale om å kjøp av et søsterskip til Azamara Journey og Azamara Quest, med levering i mars 2018. Det tredje skipet i Azamara familien vil hete Azamara Pursuit

«Vi er stolte over å kunne utvide vår portefølje slik at vi kan tilby enda flere destinasjoner og reiseruter til våre gjester, sier Ellen Stebekk, markedssjef Norden, Azamara Club Cruises®. «Våre lojale gjester har ønsket en utvidelse i lang tid; vi er svært glade for endelig å kunne levere dette. »

Det nye skipet, Azamara Pursuit, er sammenlignbart i størrelse med Azamara Journey og Azamara Quest, og kan dermed også besøke unike havner hvor større skip ikke kommer til. Med Azamara Club Cruises får du mer tid til å oppdage destinasjonene, med lengre stopp og overnatting i havnene. Det tilbys en rekke eksklusive utflukter for Azamaras gjester som tar deg tettere på lokale attraksjoner.

Azamara Club

Skipets interiør renoveres for å matche selskapets unike posisjon. Disse oppdateringene vil være tilsvarende renoveringen som nylig ble gjennomført på Azamara Journey og Azamara Quest, og Azamara Club Cruises kan tilby nok et boutiquehotell til sjøs.

Informasjon om reiseruter for Azamara Pursuit vil være tilgjengelig i løpet av oktober. For ytterligere informasjon besøk www.azamara.com/pursuit.
Azamara Club Cruises®er et rederi med eksklusive boutique-skip med et bredt utvalg av reisemål over hele verden. Rederiet tilbyr også egne signaturprogram som blant annet gir gjestene unike opplevelser og lengre opphold i havnene. I 2018 vil Azamara Club Cruises ta sine gjester til mer enn 200 havner, i 70 land.

Om Royal Caribbean Cruises Ltd.

Royal Caribbean Cruises Ltd. (RCCL) er et globalt cruise selskap som eier cruise brandene Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises og CDF Croisières de France, samt TUI Cruises via 50 prosent joint venture. Tilsammen opererer disse seks brandene 47 skip, samt 12 som er under konstruksjon. Ytterligere informasjon finnes på www.RCLcorporate.com.

Royal Caribbean Cruises Ltd. (NYSE: RCL) er børsnotert i New York.