Flyselskap

Nytt lavpris-selskap setter fart til Marokko

Nå får svenske passasjerer et nytt lavprisalternativ å velge mellom Marocco og Stockholm Arlanda flyplass. Air Arabia Maroc ble ønsket velkommen til Arlanda på tirsdag kveld. Med en skikkelig bånd-seremoni innviet de den nye non-stop ruten mellom Agadir i Sør-Marokko og Stockholm, Sverige.

“Vi ønsker Air Arabia Maroc velkommen til Arlanda, som er det femte nye lavpris selskapet ved Stockholm Arlanda innen ett år. Vi tror at Agadir er et reisemål som vil vokse raskt i popularitet blant svenskere når den nye ruten tillater flere passasjerer å fly uten stopp.”

Elizabeth Axtelius, CEO,  Swedavia.

Den nye basen i Agadir er et samarbeid mellom Air Arabia Maroc og det marokkanske nasjonale turistkontoret. Dette for å gi flere passasjerer muligheten til å fly uten mellom-landing til den populære feriedestinasjonen.

marokko

Marokko det nye syden ?

“Vi er glade for å lansere en ny base i Agadir. Vi er sikre på at dette bil gi oss det fortrinn til  å imøtekomme behovene til våre passasjerer og illustrerer vår visjon om kontinuerlig støtte til den marokkanske turist-sektoren. Siden oppstarten harer vi forpliktet oss til å støtte turistsektoren i Marokko og bidrar positivt til utviklingen, sier Adel Al Ali, konsernsjef for Air Arabia Maroc.

Den nye direkte ruten vil bli fløyet med en Airbus A320 med en kapasitet på 174 seter. Avganger fra Stockholm vil være på tirsdager og fredager med en flytid på 5 timer og 40 minutter.