Flyselskap

Norwegian planter titusenvis av trær for miljøet

trær for miljøet

Norwegian har lansert et nytt miljøinitiativ: «Plant for the Planet». I samarbeid med organisasjonen Global Climate Institute vil selskapet plante 7 000 trær i England og Spania, ett tre for hver av Norwegians medarbeidere globalt. Senere i år vil Norwegian plante titusenvis av trær i andre deler av verden. – Initiativet vil gi et bærekraftig resultat, sier Global Climate Institute.

Norwegian er opptatt av å redusere utslippene fra luftfarten, og bidrar til betydelige kutt gjennom en moderne flyflåte. Selskapet har nå lansert nok et miljøinitiativ med «Plant for the Planet». Initiativet ble lansert i den engelske byen Oxford, hvor flyselskapets London-baserte medarbeidere stod for plantingen av de første trærne.

– Gjennom Norwegians moderne flyflåte bidrar vi betydelig til å redusere utslippene fra luftfarten. Vi ønsker å gjøre enda mer for miljøet, og på sikt vil det nye treplantingsprosjektet påvirke miljøet positivt. I første omgang planter vi ett tre for hver av konsernets medarbeidere, og vi vil senere i år følge opp med planting av titusenvis av trær i andre deler av verden. Vi gleder oss til å involvere flere kolleger og fortsette dette meningsfylte arbeidet fremover, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

trær for miljøet

Flyselskap som planter trær for miljøet

Norwegian er et av de første flyselskapene i verden som engasjerer seg i et slikt treplanting-prosjekt.

– Vi er utrolig glade for det nye samarbeidet med Norwegian og stolte av at selskapet har valgt Global Climate Institute som sin partner. Sammen med Norwegian har vi funnet prosjekter både i England og i Spania som tilfredsstiller kravet om et bæredyktig sluttresultat. Det en stor inspirasjon å se hvordan Norwegians medarbeidere selv har ønsket å plante disse trærne og helt konkret tatt saken i egne hender. Men dette er bare begynnelsen på et viktig samarbeid, sier prosjektleder Morten E. Jensen i Global Climate Institute. Norwegians miljøtiltak

Norwegians målsetning er å bidra til å gjøre luftfarten CO2-nøytral innen 2050. Den viktigste faktoren et flyselskap kan bidra med for å redusere utslipp, er ved å investere i nye fly. Norwegian har en av verdens yngste flyflåter med en gjennomsnittsalder på bare 3,6 år.

Les mer om Norwegians miljøtiltak her.

Les mer om Global Climate Institute her.

%d bloggere liker dette: