Flyselskap

Emirates med nytt design i alle kabiner på sin Boeing 777-flåte

  • Revolusjonerende hel-lukkede private suiter inspirert av Mercedes-Benz på First Class
  • Omfattende endring av utseende og designdetaljer, samt nye seter og materialer i alle kabiner. En enorm oppgradering til flere millioner dollar

Denne uken viste Emirates fram sitt splitter nye Boeing 777-interiør, inkludert de nye First Class-suitene som det har vært knyttet stor spenning til.

Med glidende dører fra gulv til tak og design inspirert av Mercedes-Benz S-Class, tar Emirates luksuriøst privatliv til et nytt nivå. I en setekonfigurasjon på 1-1-1 tilbyr de nye suitene romslig privatliv på opptil 3,7 m2 per passasjer.

 

Oppgradering av alle kabiner

Det er ikke bare First Class som får en nytt design, men også Business og Economy Class, samt midtgang, toaletter og gally. Oppgraderingen til flere millioner dollar inkluderer blant annet nytt setedesign og oppdatert underholdningssystem i alle kabiner.

– Ombordopplevelsen er hjertet i vårt varemerke og servicetilbud. Det nye 777-interiøret er en del av Emirates’ pågående investering i å kontinuerlig heve lista og overgå våre kunders forventinger. I tillegg til våre nye, hel-lukkede private suiter, kan reisende på Business Class glede seg over våre nye skinnseter som kan justeres til liggende posisjon, i tillegg til personlige minibarer. Reisende på Economy Class kan nyte av justerbare hodestøtter i skinn, og underholdningssystemet er oppgradert i alle kabiner. Gjennom hele flyet vil våre kunder oppleve morderne og luftige kabiner, med enorm fokus på detaljer, som vises for eksempel i teksturen på veggene og takpanelene, lyssettingen og mer, uttalte Sir Tim Clark, President Emirates Airline. Han fortsatte med å omtale det nye First Class-tilbudet:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

– Emirates var pioner med private suiter på First Class tilbake i 2003. I dag har det blitt industristandarden når det kommer til reiser på First Class. Gjennom årene har selskapet kontinuerlig raffinert våre private suiter ved å tilføre svært gjennomtenkte forbedringer og funksjoner. Vi er meget begeistret for våre nye helt lukkede suiter, som er en skikkelig game-changer når det kommer til privatliv, komfort og gjennomtenkt luksus. Dette er første gang et Emirates-produkt har blitt så påvirket av et annet luksusmerke, men det passer godt da både Emirates og Mercedes-Benz har samme urokkelige dedikasjon til små detaljer, kompromissløs kvalitet og ønske om å tøye grensene.

 

Inspirert av Mercedes-Benz S-Class

Emirates nye First Class-tilbud henter inspirasjon fra designfilosofien bak Mercedes-Benz S-Class, og fører sammen to globale merker som begge er kjent for innovasjon, luksus og komfort. Samarbeidet vises i flere designdetaljer i privatsuitene, inkludert de myke skinnsetene, high-tech kontrollpaneler og muligheten til å justere lyset.

For å videreføre den unike opplevelsen ombord First Class til bakketjenestene, har Emirates og Mercedes-Benz utvidet sitt samarbeid til å inkludere en flåte av S-Class biler til flyselskapets sjåførtjeneste. Reisende på First Class som ankommer eller reiser fra De forente arabiske emirater vil kunne nyte en sømløs reise fra dør til flyplass, og vice versa, i en Mercedes-Benz S-Class.

Det første Emirates 777-flyet med nytt design vil inngå i kommersiell flygning fra 1. desember, med debut på rutene til Genève og Brussel.

 

Endrer spillereglene for reiser på First Class

Den nye 777-First Class kabinen benytter seg av en helt ny fargepalett med lys grå, krem- og champagne-farger, som skaper en moderne, åpen og luftig følelse, med dempet og tidløs luksus.

Det nye designet er utviklet i samarbeid med Boeing, Rockwell Collins interior systems, Panasonic, Jacques Pierre Jean Design studio og det Seattle-baserte designbyrået Teague. Hver suite har skyvedør fra gulv til tak, og er fullstendig lukket. Suiten kombinerer smarte teknologier og intelligent design for å tilby funksjonalitet, luksus og komfort.

Det myke skinnsetet kan justeres til liggende posisjon, samt en NASA-inspirert ”zero-gravity”-posisjon som gir en ekstra følelse av avslapning og vektløshet. De romslige suitene har også godt med plass til for eksempel omkledning, selv etter at setet har blitt til seng.

For å sikre at alle First Class-passasjer har utsikt, introduserer Emirates flyindustriens første virtuelle vinduer for suitene plassert i midten. Disse vinduene viser utsikten gjennom real time kamerateknologi fra utsiden av flyet. I de andre suitene er det plassert kikkerter for passasjerer som ønsker å utforske utsikten ytterligere.

Emirates har beholdt og oppdatert de mest populære tilbudene i sine private suiter, slik som personlig minibar med drikke og snacks i hver suite, trådløs kontrollstyring av sitteposisjon og Emirates’ prisbelønte underholdningssystem, ice.

 

De reisende kan kose seg med over 2500 kanaler med on-demand underholdning på en 32’’ full HD LCD TV-skjerm, eller innhold fra deres egne teknologiske enheter. Seeropplevelsen blir forsterket av de splitter nye Bowers & Wilkins Active Noise Cancelling E1 headphones som er eksklusivt utviklet for Emirates. Høretelefonene er spesialutviklet for å gjøre opplevelsen best mulig i de nye First Class-suitene.

Dine on demand

I hver suite finner passasjeren en pakke med en eksklusiv Byredo skincare-kolleksjon, Hydra Active fukttilførende pysjamas og velværesett fra Bulgari.

Det er rikelig med oppbevaringsplass i suiten, inkludert en smart utformet hattehylle, og et skap for klesoppheng.

Som under alle Emirates-flyvninger kan First Class-kunder nyte maten når det passer dem gjennom Dine-on-Demand-tilbudet. Et stort utvalg av retter forberedt av gourmetkokker, akkompagnert av noen av verdens mest eksklusive viner, champagner og brenneviner i verden. De reisende vil bli tatt godt vare på av Emirates’ internasjonale kabinpersonale, som representerer over 135 forskjellige nasjonaliteter.

Emirates med nytt

 

Emirates med nytt design i alle kabiner

Hele Emirates 777-flyet får nytt interiør med en lys og moderne fargepalett, klassiske teksturer på paneler og nye lys- og designdetaljer.

Et kunstnerisk motiv av et Ghaf (prosopis cineraria) tre er brukt som et designhøydepunkt gjennom hele flyet. Tresorten Ghaf ansees å være nasjonaltreet til De forente arabiske emirater, og har derfor viktig kulturell og økologisk verdi.

Designet og formen til Business Class-setene ombord nye 777 har også hentet inspirasjon fra moderne sportsbiler. Det kommer frem gjennom skinnsetene med diamantmønstrede sømmer, ergonomiske hodestøtter og et gjennomgående elegant inntrykk.

Setene har er i overkant av 180 cm lange og lar seg justere til en flat, liggende posisjon. Setet og underholdningssystemet styres gjennom en berøringsskjerm. Reisende på Business Class kan velge mellom en rekke forskjellige lysinstillinger, og kan fortsatt nyte godt av skillepaneler mellom setene, fotskammel, eget oppbevaringsrom for skoene og en personlig minibar.

Nye Economy Class består av materialer i lys grå og forskjellige blånyanser. De ergonomiske setene har hodestøtter i skinn med fleksible sidepaneler som gir god støtte.

Alle kabiner vil bli utstyrt med en ny generasjon av Emirates’ prisbelønte underholdningssystem ice, med forbedret bildekvalitet. Alle integrerte skjermer ombord vil ha bredere visningsfelt, berøringsfunksjon, LED-lys og full HD-kvalitet.

 

%d bloggere liker dette: