Flyselskap

​KLM utvider samarbeid med WGH

WGH

KLM tildeler Widerøe Ground Handling (WGH)- handling ved ytterligere fire norske lufthavner. Anbudet ble utlyst i vår og etter en omfattende forhandlingsprosess er det gledelig å meddele at KLM tildeler handling ved Kristiansand, Bergen, Ålesund og Trondheim lufthavn til WGH.

KLM er fjerde største flyselskap på norske flyplasser etter SAS, Norwegian og Widerøe målt i antall avganger. Avtalen innebærer nærmere 4000 avganger ved de fire lufthavnene til sammen. Avtalen trer i kraft fra 1. april 2018 og innebærer handling på bakken og avising. – Vi har en avtale med KLM på Torp fra før, og tilbakemelding fra KLM er at de har et svært godt inntrykk av WGH og hva de oppfatter at vi står for, sier kommersiell direktør i WGH Siw Selns.

KLM velger WGH

KLM har utført flere inspeksjoner av WGH i høst hvor det har vært gode tilbakemeldinger. Dette i sum bidro til at KLM til slutt valgte WGH som ny leverandør. – Det har vært lagt ned mye arbeid i organisasjonen for å sikre etterlevelse av våre kunders og egne prosedyrer som er kritisk i forhold til kunders tilfredshet. Dette viser at vi er på rett vei og bidrar til å forsterke WGH sin posisjon som Norges ledende leverandør av bakketjenester, forteller Selnes.

– Dette er en milepæl i WGHs historie, uttaler administrerende direktør i WGH Marius Myhre fornøyd. De er den første store kontrakten vi vinner etter at vi WGH ble etablert som eget datterselskap av Widerøe as. I dag skal vi feire, og så skal vi bruke tiden frem til 1.april på forberedelser slik at vi fra dag én leverer den gode kvaliteten vi ønsker å stå for og som er forventet fra kunden, avslutter Myhre.

Om selskapet WGH

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen er vi nesten 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 46 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Vi har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen. Vi strekker oss langt for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har vi trodd på og kjempet for i over 80 år og vi skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

%d bloggere liker dette: