Hotel

Rekordhelg for Skeikampen Alpinsenter

Rekordhelg for Skeikampen

11. november åpnet Skeikampen Alpinsenter. – Den beste åpningshelgen noensinne på Skeikampen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– Det kom store snømengder tidlig i sesongen, det har vært kaldt nok til snøproduksjon og vi åpnet Skeikampen Alpinsenter 11. november i år. Det var bra vær under sesongåpningen, fantastiske forhold og mye folk i bakken. Det ble solgt rekordmange heiskort og vi hadde den beste åpningshelgen på Skeikampen noensinne, sier Thorvaldsen.

Lørdag 18. november åpner Skeikampen Alpinsenter flere heiser og nedfarter.

– Vi har fått 7 centimeter med nysnø denne uken og det har vært kaldt. Snøkanonene har produsert mye snø både dag og natt, og det er supre forhold. På lørdag åpner vi en stolheis og to slepheiser, og fem nedfarter til. Vi har også åpnet noen elementer i parken, og vi jobber fortsatt med å produsere snø slik at vi kan åpne den store stolheisen snart, sier driftssjef Rune Slåsletten ved Thon Skeikampen Resort.

Rekordhelg for Skeikampen
Utsikt fra Nystua Kafé på Skeikampen hvor det serveres lokale pølser og hjemmelaget mat.

Rekordhelg for Skeikampen

Skeikampen har også ca. 50-60 kilometer med preparerte langrennsløyper, og har stor pågang av alpinklubber og langrennsløpere fra hele landet.

– Vi har hatt mange gjester på hotellet og blant annet var juniorlandslaget i langrenn her. De var veldig fornøyd med snøforholdene og oppholdet. Til helgen får vi besøk av fem alpingrupper og flere langrennsløpere. Det er gøy! Så nå er det bare å komme opp hit for å stå eller gå på ski, sier Lars S. Pettersen som er hotelldirektør ved Thon Hotel Skeikampen.

Skeikampen Alpinsenter er åpent hver dag fra kl. 9.30 til 16. Nystua kafé serverer hjemmelaget suppe, nystekte sveler, jegergryte, lokale pølser og varm kakao. Nytt i år er at skikjørere kan kjøpe heiskort online og dermed slippe å stå i billettkø. Heiskort kjøpes på nett HER.

Thon Hotel Skeikampen har 83 hotellrom og 66 leiligheter som ligger i umiddelbar nærhet til både alpinsenteret og langrennsløypene. På hotellet er det restaurant og bar, velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer, samt konferansesenter.