Flyselskap

Hit vil SAS passasjerene helst fly

passasjerene helst fly

Under konseptet Now & Never tilbyr SAS hver torsdag billige kampanjebilletter til noen utvalgte reisemål. Forrige helg deltok over 11 000 for å påvirke hvilke destinasjoner som skal være med i kampanjen. Nordmenn setter Alanya på topp på listen, tett fulgt av Tokyo, med USA-destinasjonene høyt oppe.

Det har vært spennende å se hvilken destinasjon som våre reisende foretrekker i våre populære Now or Never-kampanjer, og vi er imponert over interessen. Det store engasjementet for at SAS skal fly til Alanya kjenner vi igjen fra tidligere. Og SAS har respondert på med flere flyvninger til flyplassen Gazipaza. Økt etterspørsel til USA har også ført til en ny direkterute fra Oslo til Miami.

Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS.

Favoritter som New York og Miami er høyt oppe på listen sammen med tradisjonelle reisemål som Alicante, London og Gran Canaria som besøkes hyppig av nordmenn.

Det er ikke overraskende at Alicante er en destinasjon hvor billige kampanjebilletter er ønsket, og vi ser også at Malaga begynner å bli en favorittdestinasjon som passer alle aldre. Fine golfbaner finnes i regionen, med muligheter for å stå på ski i Sierra Nevada. Sol og snø på få timers avstand lokker mange i løpet av vintersesongen, sier Knut Morten.

Tokyo var den destinasjonen som var mest ønsket blant alle skandinavene totalt, og er populær blant nordmenn. SAS startet allerede i 1954 med flygninger til Tokyo, og var første selskap som begynte å fly strekningen over Nordpolen. En pionèrbragd som blant annet førte til at selskapet fikk Christoffer Columbus-prisen, som er luftfartens Nobelpris.

SAS har en lang historie med å fly skandinaver til Tokyo for å oppleve alt hva den byen tilbyr av attraksjoner og kultur, med mat mennesker og en spennende historie, og stadig flere har oppdaget de unike skiforholdene i nærheten , sier Knut Morten Johansen.

Now or Never startet allerede klokken 12.00 idag og avsluttes som alltid klokken 00.00. Reiseperioden er 11. januar – 30. april på alle destinasjoner.

Hit vil SAS passasjerene helst fly

1 Alanya
2 Tokyo
3 New York
4 Miami
5 Alicante
6 London
7 Malaga
8 København
9 Gran Canaria
10 Barcelona

%d bloggere liker dette: