Flyselskap

Icelandair kunngjør tre nye destinasjoner i Amerika

tre nye destinasjoner

Icelandair kunngjør sesongbaserte ruter til hjertet av Amerika med flyvninger til Kansas City International Airport fra og med 25. mai 2018.

Icelandairs vil tilby tre direkteflyvninger i uken fra Island, på tirsdager, torsdager og søndager, med gode forbindelser mellom Europa og Nord-Amerika.

Samtidig returnerer Icelandair til San Francisco, California og Baltimore, Maryland med sesongbaserte ruter fra og med henholdsvis 1. juni og 28. mai 2018.

Det er mer enn et tiår siden Icelandair la ned flyvningene til begge disse destinasjonene, men det har alltid vært stor etterspørsel og støtte for å returnere til Charm City, Baltimores velfortjente kallenavn. Icelandair vil tilby Baltimore med fire direkteflyvninger ukentlig fra Island, på mandager, tirsdager, fredager og søndager.

“Icelandair har operert i mer enn 80 år og har en lang innholdsrik historie. Det er en glede i dag å fortsette dette med å markere ytterligere et historisk øyeblikk da Icelandair nå vil tilby direkteflyvninger til og fra hjertet av Amerika. Dette kommer ikke bare ferie turistene til gode, de som vil utforske nye deler av USA, men det åpner også for muligheter for den business og handelsreisende mellom Europa og Kansas City” sier CEO Bjorgolfur Johannsson.

Baltimore operasjonen kommer i tillegg til Icelandairs nåværende flyvninger fra Washington-Dulles. Den vil også øke mulighetene for de reisende internasjonalt ved å benytte seg av Baltimore-Washington korridoren. Med den kort avstanden det er mellom Baltimore og Washington DC, vil Baltimore kunne gi ytterligere forbindelser over hele USA med Icelandairs partnere, JetBlue og Alaska Airlines.

Vancouver tre nye destinasjoner

tre nye destinasjoner….

Når det gjelder San Francisco er det mye som har forandret seg over de siste årene og Icelandairs flåte er tredoblet i antallet maskiner siden vi sist fløy dit for mer enn ti år siden, med mer fleksibilitet som resultat. Det gir god mening å gjenoppta flyvningene til en av de mest populære og velkjente byene i verden. Icelandair er allerede en stamgjest på den Amerikanske vestkysten med destinasjonene Seattle og Portland i USA og Vancouver i Canada. Icelandair vil benytte sine Boeing 767 maskiner til San Francisco og vil tilby fire ukentlige flyvninger fra Island, tirsdager, onsdager, fredager og lørdager.

“Nettverket vårt er større og sterkere enn noensinne, og vi tilbyr våre passasjerer flere avganger, flere forbindelser og et forfriskende alternativ både til Island, og til andre siden av Atlanterhavet. Vi ser fram imot å ønske Kansas City velkommen ombord, så vel som å returnere til Baltimore og San Francisco,» legger Icelandairs CEO Bjorgolfur Johannsson til.

Icelandair tilbyr stopover på Island på veien til og fra Nord-Amerika. Du kan bli på Island i opptil syv dager uten tillegg i flyprisen. Reisen blir da delt i to behagelige deler og du kan utforske Island før du fortsetter til din endelige destinasjon.

Icelandair har operert siden 1937, og feiret sitt 80-årsjubileum i 2017. Som en pioner i flybransjen, fortsetter Icelandair å vokse ved innkjøp av nye flymaskiner til i sin allerede moderne flyflåte. Flere destinasjoner og populære fasiliteter, inkludert mer enn 600 timer med personlig underholdning, samt gate-to-gate Wi-Fi tilgang på alle ruter.

%d bloggere liker dette: