Bonus Program

Bli medlem av KrisFlyer å få 1000 poeng i velkomstgave

KrisFlyer

Meld deg inn i Singapore Airlines KrisFlyer. Registrer deg innen 31. mars 2018 med kampanjekoden JOINKFSQ, og du mottar automatisk 1000 KrisFlyer miles.

I tillegg kan du bli med i trekningen, og en sjanse til å vinne 100.000 miles hos KrisFlyer. Det er nemlig 100.000 Miles Bonanza, forutsatt at du benytter et av tilbudene under innen 31. mars 2018. En vinner vil bli plukket hver måned fra januar til mars 2018, så hva venter du på?

 

 

 

Dette er Kris Flyer

Singapore Airlines er medlem av Star Alliance, den største og mest anerkjente flyselskaps alliansen. Ved  å være en del av denne gruppen, kan du være innehaver av et Singapore Airlines KrisFlyer-kort og opptjene poeng, bruke poeng og oppleve elitefordeler når du reiser på et flyselskap i alliansen. Offisielt gir Star Alliance universelt anerkjente fordeler til sølv og gull medlemmer. Disse fordelene blir gitt til deg uavhengig av din service-klasse.

Silversilver kris

  • Prioritet på ventelister
  • Prioritet på airport-standby

Gold

  • Prioritet ved check-instar-gold-badge
  • Prioritert ved bagasje håndtering
  • Ekstra bagasje kvote
  • Business Class/ Gold Lounge tilgang
  • Prioritet ved ombordstigning
  • Prioritet på ventelister
  • Prioritet på airport-standby

 

Opptjening av poeng

KrisFlyer poeng opptjenes basert på avstanden du skal fly og booking-klassen.
Hver gang du bestiller en flybillett, er din bestilling knyttet til en booking-klassekode. Systemet fungerer generelt ved å ta en prosentandel av den faktiske miles du flyr.

I økonomiklasse, avhengig av billettprisen, vil du opptjene enten 10%, 50% eller 100% av den faktiske avstanden du flyr. I Premium Economy er det alltid 110%, i Business 125%, i First 150% og i fullpris Suites (med kode ‘R’), 300%. En sammenstilling kan du lese her.

%d bloggere liker dette: