Flyselskap

Turistene har talt: Finnair best i Europa

langdistansetilbudet populære destinasjoner Finnair med vårkampanje til østen turistene har talt

 

TripAdvisor har kåret verdens beste flyselskap. Finnair er blant vinnerne i Travelers ‘Choice™ i kategorien «Major Airline Europe». En viktig anerkjennelse, sier det finske flyselskapet.

– Vi setter veldig stor pris på denne anerkjennelsen. Vi vet at andre reisende sine vurderinger spiller en viktig rolle når man planlegger en reise, og hvilket flyselskap man skal reise med. Vi har gjennom 94 år gjort ting på den nordiske måten. Punktlighet og pålitelig er viktig for oss – fordi vi vet at det er viktig for reisende. Anmeldelser er ikke minst viktig for utviklingen av kundeservice. Hver passasjer som flyr med Finnair skal møte en personlig og vennlig besetning i alle kontaktpunkter, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

TripAdvisors kåring er basert på kvantiteten og kvaliteten på vurderinger av flyselskaper verden over. Over en 12-måneders periode, og er helt og holdent basert på det TripAdvisors brukere har registrert. På listen over de beste selskapene i kategorien «Major Airline Europe» er det ingen andre nordiske aktører med like høy rangering som Finnair.

Turistene har talt – TripAdvisor har kåret

– Vi jobber hele tiden for at reisen skal bli så komfortabel som mulig. Vi kommer stadig med nyheter, som serviceelementer inspirert av våre nordiske røtter, og investeringer i digitale innovasjoner. Vi utvider rutenettverket vårt. Vi tilstreber å være de beste på service, kvalitet og kundetilfredshet – også i fremtiden, sier Lönnblad.

– Vi er begeistret over å anerkjenne det globale TripAdvisor-fellesskapets favoritt flyselskaper. Samt hedre de som gir den aller beste fly-opplevelsen – fra alle verdens hjørner, inkludert Finnair, sier Bryan Saltzburg, senior vice president og daglig leder for TripAdvisor Flights.

I takt med at flyindustrien introduserer nye produkter og et bredere utvalg av tilbud ombord, oppsøker forbrukerne de selskapene som leverer verdi og kvalitet. Travelers ‘Choice-prisen for flyselskaper anerkjenner de selskapene som overgår passasjerenes forventninger og som har mottatt toppkarakter fra reisende.

Finnair har også vunnet andre priser i år. Travel & Leisure magazine i Kina har tildelt Finnair Best Business Class Award, og i TTG China Travel Awards ble Finnair valgt som det beste europeiske flyselskapet for tredje året på rad.

Se alle Travelers Choice-vinnerne her: www.tripadvisor.com/TravelersChoice

Turistene har talt

%d bloggere liker dette: