Flyselskap

SAS inngår ny milliardavtale med Apollo

milliardavtale ingen kontakt tromsø Devaluering SAS resultater SAS fly storbritannia

Flyselskapet fortsetter samarbeidet med reisebyrået ut sommeren 2019.

Flyselskapet SAS fornyer charteravtalen med Apollo for sommeren 2019. Avtalen har en verdi på omkring en milliard kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen innebærer at SAS skal fly Apollos kunder fra 20 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge til 30 destinasjoner i Europa.

– Vi ser frem til å forlenge vårt over 15 år lange samarbeid med Apollo ytterligere, skriver Markus Ek, global selskaps- og agentsalgssjef i SAS, i meldingen.

Milliardavtale

Selskapet opplyser videre at den fleksible flyflåten gjør det mulig å fly fra både storbyregioner og regionalt i Norge, Sverige og Danmark. SAS blir Apollos største eksterne partner.

– For Apollo er det naturlig å fortsette samarbeidet med SAS, og som et skandinavisk selskap er SAS en trygg og god partner for Apollo, sier Norden-sjef Leif Vase Larsen i DER Touritstik Nordic AB, som er morselskapet til Apollo.

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance – og kan sammen med 27 partnere tilby over 1300 reisemål i 192 land. For mer informasjon, besøk www.sas.no