Flyselskap

Norwegian: Opplev nye steder i sommer

Nye steder

Norwegian har kampanje. Sjekk ut denne ukens sommersalg.

De laveste prisene til selskapets favorittdestinasjoner – med og uten sol. Salget vil bli oppdatert – sjekk  3-dagers sommersalg med nye destinasjoner hver uke, så pass på så du ikke går glipp av de gode tilbudene!

Nye steder 1024

Bestill senest torsdag kl. 23:59
Bruk kampanjekode: 1826SUMHOTDEALS
Reis før 24. mars 2019

Betaling av nye steder i sommer

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegiankortet. Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

Les også artikkelen om at Norwegian Reward vant 2 priser ved årets Freddie Awards.

Les vår guide til Norwegian Rewards her. Fordelsprogrammet er helt gratis.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

%d bloggere liker dette: