Article

Direkterute fra Trondheim til Thailand i vinter med TUI

direkterute fra Trondheim

Reisearrangøren TUI utvider nå tilbudet fra Trondheim Lufthavn og tilbyr Dreamliner direkte til både Phuket og Krabi i Thailand i vinter.

Vi har økt antall direkteruter denne vinteren, og nå står også Trondheim for tur. Det gleder oss at vi kan få et bredere tilbud, og at det blir enda enklere å reise til Thailand fra Værnes i vinter, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Phuket og Krabi

I tillegg til direkteruter til Tenerife og Gran Canaria vil både Phuket og Krabi nå være tilgjengelig fra Trondheim Lufthavn fra januar 2019.

– Vi gleder oss over at TUI satser ytterligere på Trondheim lufthavn, og ser fram til å kunne tilby de reisende i Midt-Norge endra bedre flytilbud.

Ellen Weidemann Sjef for forretningsutvikling ved Avinor Trondheim Lufthavn.

Avganger:

7. Januar – Trondheim til Phuket

22. Januar – Trondheim til Krabi

28. Februar – Trondheim til Phuket

15. Mars – Trondheim til Krabi

Phuket – en øy med mange tilbud

Phuket er øya for deg som ønsker lange strender, markeder, shoppingsenter, nattklubber og et stort utvalg av restauranter. Men det finnes også rolige oaser og små steder som serverer lokale retter. Utvalget av hoteller er også stort, her kan du velge mellom alt fra store resorthotell med aktiviteter til enkle bungalower.

Krabi 

Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for øya Phuket. Den lange strandgaten er et fargerikt mylder av butikker, skreddere, thairestauranter og markedsboder og du tar deg lett ut til fine strender på øyene i nærheten med longtailbåt. Andre reisemål er Koh Lanta, Khao Lak, Kata Beach, Karon Beach, Klong Muang Beach, Koh Hai, Koh Kradan.

Direkterute fra Trondheim

  • TUI har ca 38.000 reisende årlig fra Værnes
  • Totalt tilbyr TUI total 29 ulike destinasjoner med rutefly og charter
  • Værnes er Norges 3 største lufthavn med prognose på ca 4 450 000 reisende i 2018.
  • Av dette utgjør utenlands trafikken ca 970 000.

%d bloggere liker dette: