Flyselskap

Egypt tilbake på rutekartet fra TORP

Egypt tilbake

Endelig kommer eksotiske og spennende Egypt tilbake på TORPs rutekart. 

Amisol reiser setter igjen opp direkterute til Sharm el Sheikh i Egypt fom den 21. desember i år, og vil fly charterturer gjennom hele vinteren til og med 26. april 2019.

Dette er gledelige nyheter for alle reisende i Torp-regionen. Egypt er en meget spennende destinasjon både for de som vil ha sol og varme, for de historieinteresserte og dykkerinteresserte. For oss er det gledelig å ha variasjon i reisetilbudet også på vinteren så dette var svært gode nyheter for oss på Torp.

Tine Kleive-Mathisen, Markeds- og kommunikasjonssjef, Torp.

350 soldager i året

Sharm el Sheikh har i gjennomsnitt 3 soltimer mer per dag enn Kanariøyene i vinterhalvåret, men har mye mer enn sol og bading å by på. Amisol tilbyr spennende utflukter til pyramidene i Kairo, til Luxor og Aswan, Mosesfjellet og nasjonalparken Ras Mohamed. I området rundt Sharm el Sheikh kan du bli med på ørkentur og beduinbesøk, ri på kameler og kjøre firehjulinger i sanden.

«Etter noen års fravær fra Torp, er gleden stor over å få være tilbake igjen. Vi har merket stor pågang fra vår gjester i regionen og det er hyggelig å endelig kunne innfri deres ønsker», avslutter Gunder Moe, daglig leder i Amisol.

Tidtabell
Reiser kan bestilles direkte på amisol.no eller via Torp Bookingreise@torp.no.

  • Avreise fra Torp: fredag kl 18:30 – ankomst Sharm el Sheikh kl. 23:59
  • Avreise fra Sharm el Sheikh: fredag kl 11:30 – ankomst Torp: kl. 17:30

%d bloggere liker dette: