Flyselskap

Singapore Airlines rute til Newark

rute til Newark

Singapore Airlines non-stop rute New York vil gi passasjerene en spektakulær og naturskjønn opplevelse på vei til the Big Apple.

Flyet som tar av klokken 23.55 (Singapore tid) vil reise nord over Malaysia, Thailand og deretter til Kina.

Når Airbus A350-900ULR krysser inn i Mongolia, vil solen komme opp og passasjerene får en flott utsikt over Sibir og deretter Nordpolen.

Ved solnedgang vil A350-maskinen krysse over den nordlige delen av Grønland, før den krysser inn i Canada og til slutt den amerikanske østkysten.

Avhengig av sesongen vil passasjerene trolig få oppleve to soloppganger mens de er ombord. Airbusen lander cirka klokken 06:00 om morgenen på Newark International Airport (EWR) i New Jersey. Denne ruten er den korteste, og vil kunne endres dersom cockpit finner bedre vinder å legge ruten på.

På lange flyturer kan forskjellen være betydelig, så hvis man kan utnytte medvinden, kan man spare både tid og drivstoff, ikke minst på flygninger til Asia og Nord-Amerika. Planlegging av en flygning er en rimelig kompleks optimaliseringsoppgave med mange faktorer å ta hensyn til. Noen ganger kan det faktisk være verdt å ta en litt lengre rute for å oppnå sterkere medvind, siden dette kan redusere flytiden.

Rute til Newark i samarbeid med Canyon Ranch

For å hjelpe passasjerene på den lange reisen, har Singapore Airlines innledet et samarbeid med Canyon Ranch. Selskapet er et av verdens førende  på velvære. Det gjenspeiler seg både på kjøkkenet og med fokus på hvile, avslapning og trivsel ombord på verdens lengste flyrute.

Canyon Ranch-teamet med eksperter fra integrativ medisin, trening, ernæring og andre disipliner, inkludert den 17. amerikanske kirurger – har utviklet vitenskapsbaserte strategier for bedre søvn, mosjon og uttøying, samt nye næringsfokuserte menyer, spesielt brukt på den 18 timers 45 minutters non-stop service.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Konseptet vil også bli benyttet ombord på Singapore Airlines-US non-stop ruter til Los Angeles og San Francisco.

«SIA er fast forpliktet til kontinuerlig å heve kundenes erfaring til å være nummer én i bransjen. Vårt nye partnerskap med Canyon Ranch bygger på denne forpliktelsen, i tillegg til vår sterke arv av service, og tapper inn i deres dype ekspertise og vitenskapsbaserte anbefalinger og strategier for å levere en enda mer komfortabel reise for våre kunder. »

Mr. Yeoh Phee Teik, Acting Senior VP Customer Experience, Singapore Airlines. 

Nonstop ruten fly til Los Angeles starter 2. november. Sammen med økte frekvenser mellom Singapore-San Francisco vil SIA forbinde Singapore og USA med 27 ukentlige non-stop-flyreiser innen utgangen av 2018. Selskapet flyr totalt 53 turer per uke til USA, via både Manchester og Frankfurt.

Foto: Pressebilder Singapore

 

%d bloggere liker dette: