Flyselskap

Historisk filmsamarbeid for Finnair

alipay filmsamarbeid

 

Finnair og Helsinki flyplass har vært et knutepunkt mellom øst og vest i 35 år. For å feire dette har de slått seg sammen og laget den første kortfilmen som er produsert av en flyplass og et flyselskap. Kortfilmen har fått tittelen East and West Side Story, og tar utgangspunkt i møtene mellom mennesker som er på reisefot.

I filmen møter vi en berømt forfatter som aller helst vil være i fred, mens hele verden vil vite alt om henne. Filmens handling foregår på tre ulike kontinenter, fra USA til Korea, før det hele ender i Finland. Filmen er regissert av to ulike regissører – den koreanske Young-Wok Paik, bedre kjent som «Wookie», og Johan Storm fra Sverige. Begge regissørene har gjort hver sin tolkning av den samme historien. Filmen er produsert av B-Reel Films (Bergman: a Year in Life). Hovedrollene spilles av Anne Bergstedt (Boardwalk Empire, Black Swan), og Jae Hoon (One Day Maybe).

Sponset filmsamarbeid

East and West Side Story er et godt eksempel på hvordan moderne selskaper bruker sponset underholdning til å fortelle emosjonelle historier og dermed nå ut til et enda bredere publikum, verden over.

Kortfilmen hadde premiere i går kveld under et eget arrangement på Helsinki flyplass, hvor en hangar ble omgjort til kino for en kveld. Arrangementets vert var den etablerte Hollywood-filmskaperen Renny Harlin, som også er en av de mest ettertraktede regissørene i Kina.

Om Finnair

Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki. Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året, og knytter 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa. Flyselskapet er en pionér innen bærekraftig flygning, og var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB.  Finnair er også det første europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project. Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.

 

%d bloggere liker dette: