Flyselskap

SAS øker prisene for bedriftskunder

bedriftskunder
Pressefoto: SAS

Syvende november innfører SAS et nytt gebyr som ilegges bedriftskunder som betaler flyreiser med firmakredittkort, skriver Finansavisen.

Gebyret gir et påslag i prisen på 1,96 prosent for alle kredittkortutstedere.  For en typisk reise tur/retur for de billigste billettene, blir ekstrautgiften på omkring 60 til 80 kroner.

Men for Business klassebilletter på oversjøiske flyginger kan man fort ende opp med å betale over 500 kroner i kredittkortgebyr, skriver avisen.

– Vi ser at stadig flere av våre konkurrenter i fly bransjen har innført lignende ordninger. Det er blitt mer vanlig å belaste kundene for bruk av kredittkort, sier kommunikasjons sjef Knut-Morten Johansen i SAS.

Bedriftskunder har fått ny program

Den første juni 2018 lanserte SAS et nytt program, ”SAS For Business”. Programmet skal gjøre det lettere for små og mellomstore virksomheter å bestille billetter og få rabatt med det samme, når billetten kjøpes.

Det blir lettere og mer overskuelig å booke billetter og få rabatt via SAS’ nye program. ”SAS For Business” for små og mellomstore bedrifter (SMB). Programmet lanseres 1. juni og er med til å lette reiseopplevelsen helt fra billetten blir booket.

– Vi vet at tid er en viktig faktor for våre kunder. Derfor lanserer vi SAS For Business, som sparer tid for kundene og gir dem en overskuelig opplevelse og en rabattavtale som de vil se virkning av med det samme, sier salgssjef Thomas Reinsborg.

 

 

%d bloggere liker dette: