Flyselskap

Emirates kåret til verdens beste flyselskap

Emirates gjorde rent bord denne uken da de vant fem priser på én uke i flere land.  Fra Russland og Belgia til de forente arabiske emirater.

Den prestisjetunge prisutdelingen ULTRA 2018 hedrer verdens beste tilbydere av luksuriøse reiseopplevelser.
Under årets ULTRA fikk Emirates titlene ‘Beste flyselskap i verden’ og ‘Beste flyselskap i Midtøsten’.

Over 500 000 lesere av The Telegraph sine magasiner ‘Ultratravel UK’ og ‘Ultratravel Middle East’ har gitt sine stemmer og kåret vinnerne.
President i Emirates, Tim Clark, mottok prisene under onsdagens seremoni på Dubais ikoniske hotell Burj Al Arab Jumeirah, der nøkkelpersoner innen reiselivsbransjen fra hele verden deltok.

Samme kveld ble Emirates anerkjent for sin operasjonelle dyktighet og fremragende kundeservice i Russland. Under den åttende nasjonale Geographic Traveler Awards ble Emirates tildelt prisen for ‘beste internasjonale flyselskap’. Flyselskapet vant også prisen for beste flyselskap i Midtøsten under Business Traveler Russia og CIS Awards 2018.

Tidligere denne uken ble Emirates også kåret til ‘beste langdistanse-flyselskap 2018’ under Travel Magazine Awards i Belgia.

3D printede A380 chase the sun Langdistanse
Emirates Airbus A380

Beste flyselskap – langdistanse

Emirates er en trendsetter i bransjen når det kommer til å tilby gode kundeopplevelser, både ombord og på bakken. I 2004 var Emirates først ute med lukkede private suiter på First Class. I 2017 tok flyselskapet luksuriøse reiser til et nytt nivå med de private suitene på First Class i deres nye Boeing 777-300ER. Med suiter fra gulv til tak er Emirates Boeing 777s i en helt egen liga når det kommer til luksus og privatliv. De romslige, lukkede og helt private suitene har 1-1-1 konfigurasjon og gir nesten fire kvadratmeter med egen plass per suite. Disse private suitene har også det nyeste innen teknologi, inkludert en NASA-inspirert «zero-gravity»-sittestilling. I tillegg til virtuelle vinduer for midtgangssuiter, personlig videosamtaletjeneste, unik belysning og klimakontroll-funksjoner.

I løpet av de siste 12 månedene har Emirates løftet opplevelsen for sine kunder gjennom betydelige oppgraderinger på sine Boeing 777- og A380-fly. Flyselskapet investerte 150 millioner dollar for å introdusere en ny Business Class kabin og konfigurasjoner på sin flåte med Boeing 777-200LR-fly. På A380-flyene uttrykker Emirates-passasjerer fortsatt stor glede over den nylig oppgraderte loungen ombord, som nå har enda flere sittemuligheter enn tidligere.

Business Class Kampanje Langdistanse
Emirates Business Class på Boeing 777-300

Inflight entertainment

Emirates tilbyr også passasjerer på alle klasser underholdningsalternativer med mer enn 3500 kanaler på over 40 språk i underholdningssystemet, ice. På bakken gjennomgikk Emirates sine sju Business Class-lounger ved Dubai International Airport i Concourse A, B og C nylig et ansiktsløft til 11 millioner dollar. Det som viser at flyselskapet ser opplevelsen på bakken som en integrert del av reisen. Emirates har nå 42 lounger verden over, og bekrefter med dette sitt engasjement for gode opplevelser for sine premiumkunder og Skywards-medlemmer.

Emirates driver en moderne og effektiv flåte som består av 270 Airbus A380- og Boeing 777-fly. Flyselskapet har fortsatt å ekspandere internasjonalt og flyr i dag til 157 destinasjoner i 85 land, som forbinder passasjerer og letter handel over seks kontinenter.

%d bloggere liker dette: