Flyselskap

Nytt fraktselskap til Avinor Oslo lufthavn

Nytt fraktselskap

Silkway Airlines åpner fredag 27.september ny fraktrute mellom Avinor Oslo lufthavn og Baku, Azerbaijan. Et nytt fraktselskap inntar Oslo Lufthavn.

Vi er glade for å endelig kunne tilby direkteflyvninger fra Norge til Baku og videre ut i vårt globale nettverk via vår flyfrakt-hub i Baku. Vi har i mange år allerede har fløyet fersk norsk sjømat via andre europeiske flyplasser og er fornøyde med å endelig legge til Oslo i vårt globale nettverk, sier Silkways Commercial Director Europe,  Riad Fataliyev .

Silkway vil benytte en Boeing 747-400f jumbojet på ruten som i første omgang vil operere på fredager.

Med denne ruten anerkjenner Silkway Oslo lufthavn som Nordens hub for flyfrakt. Vi er svært glade for at vi nå har fått med oss Silkway i rekken av globale flyselskap som flyr fersk norsk sjømat til Asia.

Martin Langaas, direktør for flyfrakt i Avinor.

Nytt fraktselskap Silk Way Airlines

Silk Way Airlines er et ledende charter-frakt selskap. Rute-nettverket  dekker over50 destinasjoner over hele verden.
Selskapet tilbyr kostnadseffektive løsninger  for godstransport, og har lang erfaring innen områder som ikke er tilgjengelige med rutefly, i tillegg til vanlige flyreiser på interkontinentale ruter som strekker seg over hele Asia og Europa fra basen i Baku, Azerbaijan.

Selskapet samarbeider med myndigheter og frivillige organisasjoner hele verden rundt  for å tilby løsninger på enhver forespørsel, uansett hvor komplisert.