Flyselskap SAS EuroBonus

SAS: The devil is in the detail

The devil is in the detail SAS
Foto: SAS Twitter

The devil is in the detail. Det er et engelsk ordspråk, og kan oversettes “Djevelen sitter i detaljene”. På SAS sin Twitter-konto, blir det løpende publisert nye bilder fra paint-shop i Toulouse.

Du har hørt dette ordspråket “The devil is in the detail”.  Men hvor kommer det fra? Og ikke minst hva betyr det?  ”Djevelen er i detaljene” hører til det aller mest kjente, kanskje også til det dypeste og det sanneste, som er sagt noen gang. Men hvem sa det først, og i hvilken mening? Det er mindre kjent.

Men hvem sa dette først? Om man søker relevante nettsider, slår opp i alle de sitatbøker som kjennes, kommer man ingen vei. Ingen kan visst si noe sikkert om opphavet til denne pregnante formulering. Den infame visdom som ligger så dypt i disse ord om djevelen og detaljene, forblir i mørket.

The devil is in the detail
Foto: SAS Twitter

 

Snart kan SAS-reisende oppleve verdens mest moderne og drivstoffeffektive langdistansefly. 28. januar 2020 kommer det første av åtte nye SAS Airbus A350-fly til å gjennomføre den første offisielle langdistanse flygningen mellom København og Chicago, en av de mest populære SAS-rutene. Airbus A350 flyene vil ha sin base i København, og flyene skal brukes på syv ruter det første året, nærmere bestemt til Chicago, Beijing, New York, Tokyo, Shanghai, Hongkong og San Francisco.

The devil is in the detail
Foto: SAS Twitter

 

Maler fort som faen ?

Innen utgangen av 2019 vil selskapet etter planen ha inntil 18 fly i drift med den nye malingen. Som reisende vil du aldri oppleve Airbus A340 i ny drakt. Kun enkelte Boeing 737 får det nye designet. Torsdag rullet den første Airbus A350 tilhørende SAS ut av maler-hallen hos Airbus i Toulouse ikledd i den nye “drakta” som i fremtiden vil finnes på flyene.

Allerede nå er det klart at innen utgangen av 2019 vil SAS ha 18 fly i drift med den nye drakten. Imidlertid vil det være nesten utelukkende Airbus kort- og mellomdistansefly i A319 / A320ceo / A320neo / A321-variantene, i følge bransjenettstedet check-in.dk

 

The devil is in the detail

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Airbus A350

Airbus A350 er et nytt mellomstort langdistansefly som består av verdens mest moderne teknologi og aerodynamiske funksjoner. Det første SAS Airbus A350 skal hete «SE-RSA Ingegerd Viking». Innen utgangen av 2019 skal det første flyet leveres fra Airbus-fabrikken i Toulouse, for deretter å gjennomføre prøveflyvninger i Skandinavia i desember og januar for opplæring og utsjekking av piloter og kabinansatte.