Flyselskap SAS EuroBonus

Brussel – ny direkterute fra Singapore Airlines

Singapore Airlines i samarbeid TripAdvisor kårer Singapore Airlines ny direkterute fra Singapore Airlines
Singapore Airlines – A350-900XWB kommer til Star Alliance hubben – Brussel

Singapore Airlines lanserer ny direkterute fra Singapore til Brussel. Den belgiske hovedstaden blir dermed siste tilskudd på flyselskapets omfattende ruteprogram. Det første flyet letter 25. oktober 2020 fra den belgiske hovedstaden.

Med forbehold om myndighetenes godkjennelse vil ruten SQ304 fly non-stop fra Singapore til Brussel hver mandag, torsdag, fredag og lørdag. Retur til Brussel blir samme dager, og flytypen på ruten blir en Airbus A350-900.

Vi er meget glade for å kunne lansere Brussel. Byen er et viktig økonomisk og politisk knutepunkt i Europa. Den nye ruten understreker også Singapore Airlines’ kundeløfte; om å hele tiden utvide vårt ruteprogram for og kunne gi våre kunder den aller beste og smidigste reiseopplevelsen.

Tan Kai Ping, Senior Vice President Marketing Planning, Singapore Airlines.

Brussel er foruten å være hovedstad i Belgia, også kjent som EU’s hovedstad. Dette er også den tettest befolkede regionen i Belgia med høyest BNP per innbygger. I tillegg ligger også NATO’s hovedkvarter her. På grunn av Brussels helt unike, geografiske plassering er byen et ideelt knutepunkt for videre transport med både tog, bil og fly. Noe som har gitt byen kallenavnet ”The Crossroads of Europe”. Med den nye direkteruten får Benelux-landene nå non-stop flyvninger fra både Amsterdam, Düsseldorf og Bruselles til Singapore.

Bilettene til den nye ruten vil være i salg fra 17. desember 2019.

Flight Schedules -ny direkterute fra Singapore Airlines

Flight Number Days of Operation Time of Departure Time of Arrival
SQ304

Singapore – Brussels

Wednesday, Thursday, Friday, Sunday 2355hrs 0650hrs (+1)
SQ303

Brussels-Singapore

Monday, Thursday, Friday, Saturday 1120hrs 0655hrs (+1)

*all times local, flight schedule is for Northern Winter

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines startet opp i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner. Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon.

I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble blant annet i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i den prestisjetunge «Travellers’ Choice Awards for Airlines».

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da lettet verdens verdens største passasjerfly – Airbus A380. I 2013 satte selskapet en ny standard for flyreiser i Premium klassene, og i 2017 lansrte Singaporer Airlines “hotellrom” i luften i First Class og dobbeltseng i Business Class om bord på sine fly av typen A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York med flytypen; A350-900 ULR.

Singapore Airlines flyflåte består av 110 passasjerfly med ytterligere 119 i bestilling og opsjon. Rutenettverket omfatter 104 destinasjoner i 37 land.