Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Utløpt Thai Airways Business Class Bangkok – Arlanda fra NOK 9611

Business Class Bangkok

Star Alliance selskapet Thai Airways har kommet til å feilprise Business Class billetter mellom Bangkok og Stockholm Arlanda. Prisene er helt ned mot NOK 9 611,- for en reise tur/retur.

La søkemotoren gjøre seg helt ferdig, og billetter til turen dukker opp. Merk at prisene endres vesentlig, dersom du velger å “snu” reise-retningen.

Business Class Bangkok
Skjermbilde fra Google Flights.

Bonus opptjening

Med Thai Airways er alltid måltider, setereservasjon og minst 30 kilo innsjekket bagasje inkludert i billettprisen. Thai Airways er medlem av Star Alliance og det er mulig å opptjene SAS Eurobonus poeng med enkelte unntak.

Business Class Bangkok
Skjermbilde fra siden wheretocredit.com – Reisen opptjener 20 618 Grunnpoeng / Statuspoeng hos SAS Eurobonus.

 

Betaling av Business Class Bangkok – Arlanda billetter

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDu opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-30 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

 


 

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook  -Følg Facebook-gruppen flightdeals.no


 

Om Thai Airways

Thai Airways International er det nasjonale Thailandske flyselskap med hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Selskapet var et av de opprinnelige medlemmer av Star Alliance. Thai Airways flyr hver dag direkte mellom Oslo og Bangkok. På denne ruten blir det hovedsakelig brukt en Boeing 777-300ER.

Thai Airways International ble stiftet i 1960 som et fellesforetak mellom Thai Airways Company og SAS. Etter å ha hjulpet selskapet i gang ble SAS i 1977 kjøpt ut, sik at selskapet ble 100% eiet av den Thailandske stat. De to selskapene samarbeider, da de begge er medlemmer av Star Alliance.

Selskapets første flyvning var 11. mai 1960. Thai startet som «Thai International» og «Thai Airways Domestic». Senere ble de to slått sammen i det nåværende Thai Airways International.

Da hoveddelen av turisttrafikken til landet kommer fra Europa, har Thai hatt liten trafikk til Nord-Amerika, hvor selskapet samarbeider med Lufthansa. Den 1. mai 2005 startet imidlertid Thai en non-stop rute Bangkok-New York JFK (rute TG790/791) med sin nye Airbus A340-500. Med en flytid på 17 timer var dette den raskeste direkte flyvning fra Sydøst-Asia til USAs østkyst. Dette var også en av de lengste internasjonale flyruter.