Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Milage run med TAP OSL – NYC i Business Class

Milage run med TAP

Har du ikke opptjent tilstrekkelig antall poeng for å nå neste nivå i Eurobonus stigen ? Da kan vi anbefale et Milage run med TAP OSL – NYC i Business Class. En reise som kun har til hensikt å opptjene grunnpoeng i SAS Eurobonus.

Enkelte av SAS Eurobonus partnere tilbyr fortsatt 200% grunnpoeng ved reiser i Business Class. TAP Air Portugal er et av selskapene som tilbyr dette. Du finner til enhver tid oppdatert informasjon på SAS Eurobonus sider. Akkurat nå kan man booke flyreiser med TAP fra Oslo til New York og prisen havner på USD 1264 eller cirka NOK 11 294.

 

På nettstedet wheretocredit.com kan man regne ut antall grunnpoeng reisen gir.

Milage run med TAP

Reisen gir i overkant av 20 000 grunnpoeng, som gir deg automatisk Sølvkort hos SAS Eurobonus. Dersom man kombinerer denne reisen med et co-branded SAS American Express Elite, mangler man kun 4700 grunnpoeng for å kvalifisere seg til SAS Eurobonus Gold og Star Alliance Gold. Rask hoderegning tilsier at hvert poeng har en kostnad på 55 øre.

Milage run med TAP

Om selskapet

TAP Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) er det nasjonale flyselskapet i Portugal med base i Lisboa. Selskapet ble etablert i 1945 og har om lag 9 800 ansatte. Selskapet ble medlem av Star Alliance i 2005. Selskapet har et omfattende rutenett mellom Portugal og Brasil. I Nord-Europa har TAP Portugal flygninger mellom Lisboa og blant annet Oslo, Stockholm og København.

Flyselskapet byttet i 2017 navn fra TAP Portugal til TAP Air Portugal.

Bonuspoeng Milage run med TAP

TAP air er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt godt med EuroBonus poeng hos TAP. TAP Air Portugal er det ledende portugisiske flyselskapet som flyr til 77 destinasjoner i 34 land over hele verden.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller.

Business
Economy Economy (low)
Poeng fra 1 200 fra 600 fra 150
Booking klasse C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .