Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Inntil 30% rabatt med Singapore Airlines Early Bird Deals

Singapore Airlines Early Bird

Tradisjonen tro, er det alltid mange gode romjuls rabatter på flybilletter. I dag er det våre gode venner hos Singapore Airlines som har startet Singapore Airlines Early Bird Deals.

Flypassasjerene har talt; Skytrax World Airline Awards har kåret Singapore Airlines’ kabinpersonale til verdens beste. Det er 21,6 millioner reisende fra over 100 land som har deltatt i kåringen av mer enn 300 flyselskaper verden rundt.

Helt siden 1999 har Skytrax delt ut priser under «The World Airline Awards» basert på en global undersøkelse av flypassasjerers foretrukne flyselskaper. Ved årets prisutdeling, som fant sted ved Paris Air Show, ble Singapore Airlines kabinpersonale hyllet som verdens beste med prisen «The Best Airline Cabin Crew». I følge undersøkelsen er personalet ombord imøtekommende, oppmerksomme, effektive og entusiastiske.

Hva er på tilbud ?

Billettene i kampanjen må bestilles senest 23. januar 2020.  Reiseperioden er fra 1 februar 2020 til 31 desember 2020

Kampanjen gjelder til alle SQ og MI destinasjoner i sørøst-Asia, Australia og New Zealand. Her er et lite utvalg av destinasjoner. Skal jeg komme med en personlig anbefaling, er det spesielt prisene til Australia og New Zealand i Business class som er meget fordelaktige. Som medlem i SAS EuroBonus opptjener du 150% på lengden av reisen og 1 tur / retur New Zealand gir deg nesten nok grunn-poeng til et Gull-kort på en reise.

TripAdvisor kårer Singapore Airlines

Singapore Airlines Early Bird Deals

Singapore Airlines startet opp i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner. Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon.

I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble blant annet i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i den prestisjetunge «Travellers’ Choice Awards for Airlines».

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da lettet verdens verdens største passasjerfly – Airbus A380. I 2013 satte selskapet en ny standard for flyreiser i Premium klassene, og i 2017 lansrte Singaporer Airlines “hotellrom” i luften i First Class og dobbeltseng i Business Class om bord på sine fly av typen A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York med flytypen; A350-900 ULR.

Singapore Airlines flyflåte består av 110 passasjerfly med ytterligere 119 i bestilling og opsjon. Rutenettverket omfatter 104 destinasjoner i 37 land.