Flyselskap

Emirates hjelper passasjerer hjem

Emirates hjelper

Fra 6. april vil Emirates gjenoppta flyvninger til London Heathrow, Frankfurt, Paris, Zürich og Brussel fra Dubai.

Kundenes sikkerhet og velvære er Emirates’ viktigste prioriteringer. Flyselskapet har fått godkjennelse til å gjenoppta enkelte flyruter for å frakte passasjerer bosatt i Dubai hjem til sine familier i Europa. Fra mandag 6. april starter de første flyvningene fra Dubai til London Heathrow, Frankfurt, Paris, Brussel og Zürich, med fire fly i uken til London Heathrow, og tre fly i uken til de andre byene.

Det vil kun være passasjerer på utreisen, ikke på returen til Dubai, mens gods og varer vil bli fraktet begge veier i flyets lasterom. Strenge restriksjoner for innreise til disse destinasjonene gjelder fortsatt så vel som i resten av verden, og reisende anbefales å sjekke at de imøtekommer gjeldende regler for sin destinasjon før hjemreisen.

Emirates hjelper
Emirates hjelper passasjerer hjem. Foto: Emirates,

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder. Inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 83 land (inkluderer 14 destinasjoner for fraktfly). Ombord i den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 11 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag opererer Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 2. mars 2020 har Emirates 115 A380 (inkl. ni to-klasses) og 155 Boeing 777. Emirates har også 24 codeshare-partnere (22 flyselskaper, samt air/rail codeshare med Frankrikes SNCF/TGV Air og italienske Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet. For eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.