Flyselskap Rutenytt

WizzAir starter rute fra Bergen til Larnaca på Kypros

Wizzair starter rute til Krakow Larnaca på Kypros

Nok en god rutenyhet for vestlendingene, nå starter WizzAir opp ny direkterute til Larnaca på Kypros.

Ruten får to ukentlige avganger fra Flesland. Oppstart til Larnaca på Kypros er 9. august. 

Vestlendingene er glade i Middelhavet og har reist til Kypros i mange år.  En ny flyrute til Kypros med WizzAir er et god supplement til det gode direkterutetilbudet fra Bergen.

Øystein Skaar, fungerende lufthavndirektør på Bergen lufthavn.

WizzAir flyr også fra Bergen direkte til  Gdansk, Krakow, Katowice, Kaunas, Szczecin og Warsawa.

For mer informasjon og billetter se www.wizzair.com 

Larnaca på Kypros

Larnaca er den tredje største byen på Kypros og en av de mest populære feriestedene på øya. Byen har til tross for turismen, klart å beholde sin sjarm og sitt særpreg. Hit kommer kypriotene gjerne for å shoppe i elegante boutiquer og for å gå på spennende, lokale markeder.

På begge sider av Larnaca finnes det fine strender. Seafront som ligger midt i Larnaca er en 800 meter lang og mørk sandstrand. Du kan også velge blant McKenzie Beach, som er en langgrunn strand med lys sand. Øst for Larnaca finner du også den langgrunne stranden Larnaca Bay. Hit kommer du enklest til med buss eller taxi.

Om WizzAir

Wizz Air, egentlig Wizz Air Hungary Ltd, er et ungarsk lavprisflyselskap med hovedkontor på eiendommen til Budapest Liszt Ferenc International Airport i Budapest. Flyselskapet bruker vanligvis sekundære flyplasser som betjener mange byer i Europa og Midtøsten. Det har den største flyflåte av alle de ungarske flyselskapene.

Flyselskapet ble etablert i september 2003. Den ledende investoren er Indigo Partners, et privat amerikansk firma som spesialiserer seg på flytransportinvesteringer. Den første flyturen ble gjort fra Katowice den 19. mai 2004, 19 dager etter at Polen og Ungarn kom inn i EU. Flyselskapet transporterte 250.000 passasjerer i sine første tre og en halv måned, og nesten 1,4 millioner passasjerer i første driftsår. I 2007 fraktet Wizz Air 2,9 millioner passasjerer på sine polske ruter.

%d bloggere liker dette: