Flyselskap

Icelandair satser på Norge; sommerprogrammet 2021 er klart

Icelandair satser

Icelandair satser på Norge i sitt sommer­program for neste år. Oslo og Bergen får opptil 13 avganger i uken. Samtidig lanseres ekstra fleksible billetter, slik at du trygt kan bestille reisen allerede nå.

I sommerprogrammet fra mai til september skal Icelandair betjene 32 byer; 22 i Europa og 10 i Nord-Amerika. Norge får opptil 13 flyvninger per uke til Oslo og Bergen. Via Reykjavik kan man komme videre til USA og Canada.

Billettene er lagt ut for salg fra 26. oktober: https://www.icelandair.com/flights/campaign/icelandair-summer-schedule-2021/

Stor fleksibilitet – full refusjon mulig

I 2021 vil Icelandair fortsette å fokusere på sine viktigste markeder til og fra Island, samt å tilby praktiske forbindelser mellom Europa og Nord-Amerika. Den raskeste og rimeligste veien til USA og Canada fra Norge er fortsatt via Island. Rutenettet vil bli forenklet, noe som styrker Icelandairs fleksibilitet til å reagere raskt på de skiftende markedsforholdene og tilpasse kapasiteten etter etterspørsel til enhver tid. Totalt sett antas setekapasiteten å være rundt 25-30 prosent lavere enn samme periode i 2019 på grunn av effekten av koronapandemien.

Til tross for vanskelige forhold på grunn av koronasituasjonen, er det viktig å se fremover og være godt forberedt på å handle så snart situasjonen i verden forbedres. Vår tidsplan for 2021 gjenspeiler dette. Vi er forpliktet til å tilby effektive ruter til og fra Island, samt attraktive alternativer over Atlanterhavet. Island vil fortsette å være et populært turistmål og det ideelle stedet å besøke i tider som disse. Her er det er trygt, rent, sunt og romslig med en liten befolkning.

Bogi Nils Bogason, administrerende direktør  i Icelandair.

 

gjeldsforhandlinger High Speed Economy light
Foto: Icelandair

For å møte kundenes behov i usikre tider, har Icelandair innført en bestillingspolicy som gir kundene en fleksibel service- og reiseopplevelse. Blir flyet kansellert, vil Icelandair sørge for at man får reist via andre Icelandair-destinasjoner eller gjennom partnerflyselskaper uten ekstra kostnad for passasjeren. De som velger å ikke reise når flyet er kansellert, kan enkelt endre reisedatoer uten endringsgebyr, motta en reisekupong som er gyldig i tre år eller få full refusjon.

For de som ønsker å endre en kommende flytur, har Icelandair også frafalt endringsgebyret for alle bestillinger, slik at passasjerer kan endre reisetidspunkt når som helst eller be om en reisekupong.

Icelandair satser på Norge – avhenger av koronalettelser

De planlagte rutene er avhengig av at koronasituasjonen blir bedre, både i Europa og Nord-Amerika, og at de nåværende reisebegrensningene ved den islandske grensen blir lettere.

Ruteplanen inkluderer følgende destinasjoner i Europa:

  • Oslo
  • Bergen
  • København
  • Billund
  • Stockholm
  • Helsingfors

I tillegg til Amsterdam, Paris, Berlin, Hamburg, Frankfurt, München, Genève, Zürich, Brussel, London, Glasgow, Manchester, Dublin, Madrid, Milano og Tenerife. Icelandair vil også tilby regelmessige charterreiser til Alicante.

I Amerika flyr Icelandair til disse byene: Boston, New York, Seattle, Minneapolis, Washington, Denver, Chicago, Toronto, Vancouver og Montreal.

%d bloggere liker dette: