Flyselskap

Ny sjef i nyttflyselskap.no

Ny sjef
Tonje Wikstrøm Frislid blir ny sjef i nyttflyselskap.no. Foto: Nicolas Tourrenc

Den 6. oktober lanserte Erik G. Braathen og flere tidligere topper fra norsk luftfart et nytt, norsk flyselskap. Nå har selskapet landet en toppsjef med mer enn 10 års erfaring fra bransjen, Tonje Wikstrøm Frislid blir administrerende direktør.

Tonje Wikstrøm Frislid (45) bor på Munkerud i Oslo og er i dag en del av toppledelsen i Coor Norge. Wikstrøm Frislid var ansatt i Norwegian fra 2007 til 2018. I perioden 2015 til 2018 var hun Vice President for Crew Management, med ansvar for organiseringen av selskapets bemanning på tvers av 25 baser verden over. I 2018-2019 var hun driftsdirektør i Unibuss.

Tonje har vært på toppen av listen vår i lang tid. I tillegg til å være en veldig dyktig leder, supplerer hennes kompetanse og erfaring resten av teamet på en god måte.

Erik G. Braathen, gründer og eier av nyttflyselskap.no

 

Wikstrøm Frislid er tidligere kollega med flere av teamet i det nye flyselskapet.

– Jeg kjenner denne gjengen godt fra før. Når man starter flyselskap i Norge så er det disse personene du vil ha med deg. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier Wikstrøm Frislid.

Pressebilde av teamet bak det nye flyselskapet. Erik G. Braathen (i midten) sier de har satt sammen en gruppe av veldig kompetente og erfarne mennesker. (Foto: Pressemelding)

Ny sjef – god timing

Selv om luftfarten står overfor store utfordringer i dagens situasjon, er Wikstrøm Frislid optimist på vegne av bransjen og selskapet.

– Det er utfordrende tider, men det er også det som gjør timingen perfekt. Det gjelder å se og gripe mulighetene som vil åpne seg i markedet. Selskapet vil være på vingene når passasjerene gradvis returnerer. Vi bygger et norsk flyselskap som er tilpasset den nye normalen for luftfarten, sier hun.

Wikstrøm Frislid ledet også oppbygging av flere datterselskaper og gjennomførte større omstruktureringer i sin tid i Norwegian. Hun kjenner den operative virkeligheten i flyselskap godt, og har erfaring fra hvordan man jobber strategisk med å få best mulig resultat med godt mannskap.

%d bloggere liker dette: