Flyselskap

Widerøe lanserer sommerruter – Lofoten står igjen på topp

Widerøe lanserer sommerruter
Pressefoto: Widerøe.

Widerøes store reiseundersøkelse viste våren 2020 at norgesferie var prioritet nummer én. Høstens undersøkelse viser den samme tendensen for neste sommer. Majoriteten av de som allerede har bestemt ferieplanene i 2021, ønsker seg nok en gang norgesferie. Nordlendingene vil til sør, Sørlendingene vil til nord – og alle vil til Lofoten.

Widerøe gjentar derfor suksessen og lanserer en rekke sommerruter for 2021 som alle har til felles å frakte flest mulig turister inn til Lofoten. I perioden 26. juni til 15. august blir det mulig å reise direkte til Harstad/Evenes fra Stavanger, Bergen, Kristiansand, Sandefjord/Torp og Ålesund. I tillegg settes det opp direkteavganger til Svolvær og Leknes fra Bergen og Oslo i samme periode.

Med disse sommerrutene som utgangspunkt kan nordmenn oppleve indrefileten av Lofoten og Vesterålen med direktefly hele sommersesongen.

Alle ønsker noe å se frem til. Sommerferien 2021 burde ikke være noe unntak. Høstens reiseundersøkelse om sommeren 2021 viser at norgesferie blir om mulig enda mer ettertraktet neste sommer. Derfor velger Widerøe nå å satse videre på Lofoten som destinasjon ved å introdusere rekordmange avganger til Lofoten og Vesterålen fra hele Norge i sommer.

Widerøe setter opp syv direkteruter i sommer

Widerøe lanserer sommerruter i 2021.

At Widerøe er tidlig ute og lanserer sommerruter for neste sesong, er ingen tilfeldighet.

Widerøe lanserer sommerruter
Silje Brandvoll, kommunikasjonsdirektør i Widerøe. Foto: Widerøe.

Norsk reiseliv generelt, og flybransjen spesielt, er i dyp krise. Det er utrolig viktig for å bevare norske arbeidsplasser at nordmenn kjenner sin besøkelsestid og bruker norsk reiseliv. Selv om du ikke kan reise i dag, kan du planlegge for ferie i morgen. Vår oppfordring er derfor å begynne å planlegge for vinterferie, påskeferie og sommerferie allerede nå. Bestill en flybillett, og gjerne hotell også – det norske reiselivet trenger dette sårt akkurat nå.

 

 

– Vi håper å gjenta årets suksess. Vi hørte på kundene våre og satte opp sommerruter mellom sør og nord. Tross pandemi klarte vi å fylle de fleste setene med feriesultne nordmenn gjennom sommeren, sier kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.
– At tidene er usikre og at mange kvier seg for å legge langsiktige planer, har vi stor forståelse for. Skulle imidlertid planene endre seg, kan du gebyrfritt endre reisen din til et annet tidspunkt ut august måned 2021. Du betaler kun differansen mellom opprinnelig billettpris og det billetten koster på det nye reisetidspunktet, fortsetter Skaug. Alle trenger noe å se frem til, og en velfortjent ferie er noe alle kan glede seg til. Vi håper derfor at mange legger sommerferien under juletreet i år, avslutter han.

Rutene har oppstart 16. juni og vil gå til 15. august. Prisene starter på 799,- og billettene er tilgjengelig i booking.

%d bloggere liker dette: