Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Business Class Oslo til New York for NOK 11 500

Business Class Oslo
TAP Airbus A330-900neo. Pressefoto: TAP.

Business Class Oslo til New York – Nå kan du bestille meget rimelige Business Class billetter. TAP dukker først opp på Gardermoen i S21 – det vil si fra 28 mars 2021.

Hvordan bestille. Du må bestille via TAP her.

Booking dialog – TAP Air Portugal

Velg ruten din og skriv inn kampanjekoden CYBER ved å merke av i boksen «Jeg har en kampanjekode»

Hvis M + G Promo-boksen er merket av, må du fjerne merket for det først.

Business Class Oslo

 

Om selskapet

TAP Portugal (Transportes Aéreos Portugueses) er det nasjonale flyselskapet i Portugal med base i Lisboa. Selskapet ble etablert i 1945 og har om lag 9 800 ansatte. Selskapet ble medlem av Star Alliance i 2005. Selskapet har et omfattende rutenett mellom Portugal og Brasil. I Nord-Europa har TAP Portugal flygninger mellom Lisboa og blant annet Oslo, Stockholm og København.

Flyselskapet byttet i 2017 navn fra TAP Portugal til TAP Air Portugal.

Business Class Oslo til New York & bonuspoeng

TAP air er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt godt med EuroBonus poeng hos TAPTAP Air Portugal er det ledende portugisiske flyselskapet som flyr til 77 destinasjoner i 34 land over hele verden.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller.

Business
Economy Economy (low)
Poeng fra 1 200 fra 600 fra 150
Booking klasse C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.