Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

Business Class Oslo til San Francisco fra NOK 15 676

Business Class Oslo Business Class Oslo til San Francisco
TAP Airbus A330-900neo. Pressefoto: TAP.

Business Class Oslo til San Francisco – Nå kan du bestille meget rimelige Business Class billetter. TAP dukker først opp på Gardermoen i S21 – det vil si fra 28 mars 2021.

Star Alliance medlemmet TAP har oppdatert sine priser til San Francisco Vi kan ikke gå god for at prisen varer lenge, men akkurat i skrivende stund kan du bestille Business Class billetter med TAP fra Oslo til San Francisco i Business Class for under NOK 16 000,-.

Vi har benyttet Google Flights for å finne de beste prisene i Business Class til California. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå (OTA), men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. @freqentflyer.no anbefaler alltid å bestille direkte fra flyselskapet.

Business Class Oslo til San Francisco

TAP  er medlem av Star Alliance, og man kan opptjene relativt brukbart med EuroBonus poeng hos selskapet. En reise fra Oslo via Lisboa til San Francisco gir 29 652 grunnpoeng i SAS Eurobonus.

Du opptjener Grunn poeng som du kan bruke til å nivå opp til et høyere medlemsnivå i utvalgte bookingklasser som vist nedenfor. Alle andre bookingklasser er ekskludert. Bare bruk EuroBonus-nummeret ditt når du bestiller.

Business
Economy Economy (low)
Poeng fra 1 200 fra 600 fra 150
Booking klasse C, D, J, Z (200%) Y, B, M, H, Q, V (100%) W, S, K, L, U, G, P (25%)

@freqentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonus-opptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonus

Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrenser.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Dette innlegget inneholder lenker til tjenester fra en eller flere av våre annonsører. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene/tjenestene. Vilkårene gjelder tilbudene som er oppført på denne siden.

%d bloggere liker dette: