Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Trippelweekend med ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium

 

SAS EuroBonus Mastercard Premium starter våren med et helt nytt kortdesign for SAS EuroBonus Mastercard Premium. Og det ønsker Mastercard å feire med en poengfest i en Trippelweekend som gir deg 3 x poeng på alle kjøp med kortet fra 21. til 23. mai 2021.  Du får med andre ord opptil 75 Ekstrapoeng per 100 kr (normalt opptil 25).2

Registrer deg før 13. mai 2021, så mottar du en e-postbekreftelse i løpet av noen timer.

Effektiv rente ved nedbetaling av kr 50 000 over 12 måneder er 29,43 %. Kostnad: kr 6 937, totalt kr 56 937.

Trippelweekend

SAS EuroBonus Mastercard får nytt design

Nå introduserer det et helt nytt kortdesign for ditt SAS EuroBonus Mastercard. Kortet er like trygt å bruke som alltid – med samme innhold og fordeler. Du får det nye kortet automatisk neste gang kortet ditt skal fornyes, så du trenger ikke å gjøre noe annet enn å vente.

På de nye kortene er ikke lenger EuroBonus-nummer og -medlemsnivå synlig. Denne informasjonen er til enhver tid lett tilgjengelig på ditt digitale EuroBonus-kort i SAS-appen. Ønsker du et fysisk EuroBonus-kort, kan du logge deg inn på sas.no og bestille et der.

Vilkår – Trippelweekend

1 Gjelder også alle evt. tilknyttede PointEarner. Gjelder ikke for kontantuttak eller ved pengeoverføring mellom personer (f.eks. Vipps). Betingelser for opptjening av EuroBonus Ekstrapoeng finnes på saseurobonusmastercard.no.
2 I kampanjen får du 45 Ekstrapoeng/100 kr du handler for i norske kroner, 60 Ekstrapoeng ved kjøp i utenlandsk valuta og 75 Ekstrapoeng ved kjøp av flybilletter på sas.no.

%d bloggere liker dette: