Flyselskap Rutenytt

Norge gjenåpner – Wizz Air trapper opp

Norge gjenåpner
Pressefoto: Wizz Air.

Wizz Air har som ambisjon å tredoble trafikken på det norske innenlandsnettet. Nå trapper selskapet opp satsingen etter regjeringens avgjørelse om ikke lenger å fraråde innenlandsreiser, Norge gjenåpner.

Regjeringens avgjørelse om å igangsette andre trinn i gjenåpningsplanen 27. mai, muliggjør endelig innenlandsreiser for nordmenn. Samtidig som andre flyselskap nedskalerer antall ruter og frekvens, velger Wizz Air å utvide satsingen i Norge.

Norge har nærmest vært hermetisk stengt siden Wizz Air åpnet sine innenriksruter høsten 2020. Med denne gjenåpningen får flere muligheten til å benytte seg av Wizz Airs tilbud for første gang. Vi er glade på befolkningens vegne, og ser frem mot å frakte passasjerer på en trygg og forsvarlig måte.

Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air.

Norge gjenåpner

Wizz Air har en målsetting om å tredoble trafikken på det norske innenriksnettet, og den gradvise gjenåpningen blir dermed en viktig milepæl i denne ambisjonen. Flyselskapet har ekspandert siden etableringen høsten 2020, og i dag kan norske reisende fly på totalt 15 ruter – mellom 11 norske byer.

Koronapandemien er ikke over, og Wizz Air gjør sitt ytterste for å ivareta helse og sikkerhet for både passasjerer og mannskap. Selskapet har derfor introdusert en rekke forbedrede hygienetiltak.

For ekstra beskyttelse, tilbyr Wizz Air sine passasjerer WIZZ Flex. Tjenesten gir økt fleksibilitet og muliggjør kanselleringen av reise inntil 3 timer før avgang uten gebyr. Passasjerene kan velge å få refundert 100 prosent av billettprisen til flykreditt, eller endre dato og reisemål et ubegrenset antall ganger.

Rute Avganger
Oslo – Bergen Flere ganger daglig
Oslo – Trondheim Flere ganger daglig
Oslo – Tromsø Flere ganger daglig
Trondheim – Stavanger Daglig
Trondheim – Bodø Daglig
Trondheim – Tromsø Daglig
Tromso – Bodø Daglig
Tromso – Stavanger Tirsdag, torsdag, lørdag
Oslo – Ålesund Daglig
Oslo – Bodø Daglig
Oslo – Narvik/Harstad Daglig
Oslo – Stavanger 2 ganger daglig
Oslo – Haugesund 5 ganger i uken
Oslo – Kirkenes 3 ganger i uken
Oslo – Alta 4 ganger i uken

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: