Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

4x høyere statusinntjening hos SAS EuroBonus


Nå er det 4x enklere for deg å beholde eller oppnå neste nivå i SAS EuroBonus. Du får 4x høyere statusinntjening når du reiser med selskapet i perioden 1. oktober 2021 – 31. januar 2022. Nå kan man opptjene SAS EuroBonus Diamond ved en enkelt reise til USA.

Kampanjen inkluderer både fire ganger flere nivåbaserte poeng (1x Grunnpoeng + 3x Statuspoeng) og fire ganger så mange kvalifiserte flyreiser. I motsetning til Grunnpoeng kan Statuspoeng ikke løses inn eller brukes til kjøp, og de vil ikke vises på poengsaldoen din.

Man kan derfor med en enkelt reise med SAS i tidsrommet 1. oktober 2021 – 31. januar 2022, oppnå SAS EuroBonus Diamond*. Tygg litt på den karamellen.

SAS EuroBonus
Screen-shot: SAS.no

Som allerede SAS EuroBonus Gold medlem, får du 25% ekstra opptjening på reisen. Vi har valgt en reise i november måned hvor USA etter planen skal ha åpnet grensen. Det betyr at du opptjener 12 500 grunnpoeng på reisen + 3x Statuspoeng = 50 000 grunnpoeng. Hjem igjen skal du uansett, og da kan man gange herligheten med 2. Det betyr 100 000 grunnpoeng, og velkommen til SAS EuroBonus Diamond.

SAS EuroBonus
Foto: SAS.

SAS Eurobonus

Flyselskapet har et svært omfattende bonussystem som ikke er enkelt å finne ut av hva verdien av poengene er. Når du bruker poengene avhenger verdien av hva du bruker dem på. Når du tjener opp poeng avhenger verdien av hvor mange poeng du får i forhold til prisen. Vi vil forsøke å guide deg gjennom programmet med en oppdatert guide til SAS EuroBonus.

Fordelsprogrammet har fire offisielle nivåer – Member, Silver, Gold og Diamond. Hvert nivå kvalifiserer for spesielle fordeler på flyreiser med selskapene som deltar i programmet. Medlemmer avanserer i programmet på grunnlag av poeng som opparbeides ved reiser med selskap som er tilsluttet Star Alliance-systemet samt enkelte samarbeidende foretak, bl.a. hoteller. Hvert statusnivå gir videre rett til utvidede fordeler som reisende med enten Eurobonus- eller Star Alliance-partnere. Poengene som opparbeides kan forøvrig brukes til bonusreiser og kjøp av spesialtilbud. Utover høyeste nivå, Gold og Diamond.

Les vår fulle guide til SAS Eurobonus her.

* Forutsetter medlemskap eller høyere.

2 comments

  1. Dette gjelder vel ikkje for andre selskap i star alliance? Annet spørsmål, om man flyr brussel airlines i klasse Z, grensekryssende i Europa, får man 1250 poeng for hvert leg?
    Mvh

    1. Nope, detter er SK-metall, som i hvor SAS flyr egenhendig med enkelte underleverandører i SAS-«kostyme».

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: