Bonus Program Flyselskap

20% rabatt på Finnair Plus bonusreiser – bestill innen 17. november 2021

Finnair Plus bonusreiser
Foto: Finnair.

Finnair er virkelig i støtet om dagen. Forrige uke kunne vi fortelle om at selskapet status-matcher inntil OneWorld Emerald fra SAS EuroBonus Diamond med en enkelt tur/retur reise fra Stockholm. Tilbudet var spesielt rettet mot det svenske markedet hvor Finnair går face-to-face med SAS i konkurranse. Nå tilbyr flyselskapet 20% rabatt på Finnair bonusreiser bestilt via Finnair Plus online. Du skal bare bestille innen 17. november 2021.

Se verden med poeng – du kan nå bestille Finnair Plus Classic-bonusreiser med 20 % rabatt. Rabatten gjelder mange Finnair-ruter i Europa, Asia og Nord-Amerika når du bestiller online innen 17. november 2021.

Du kan sjekke destinasjonene og tilgjengeligheten i vår søkemotor – bare velg «Award flight» og logg inn. Tilgjengeligheten er begrenset, så ikke vent for lenge. Bestill flyreisene dine for bare 6000 poeng.

Routing ECONOMY CLASS T/R BUSINESS CLASS T/R
Flyreiser i Nord-Europa*          12 000    15 000          20 000    25 000
Flyreiser i Europa**          24 000    30 000          40 000    50 000
Flyreiser til og fra Asia og Nord-Amerika          36 000    45 000        128 000  160 000

*København, Göteborg, Gdansk, Kraków, Moskva, Oslo, Stockholm, St. Petersburg, Reykjavik, Riga, Tallinn, Tartu, Tromsø, Visby, Vilnius, Warszawa og alle flyreiser innad i Finland. Merk at det ikke er noen business-klasse på flyreiser innad i Finland.
**inkl. Tel Aviv og Dubai.

Når du blir medlem av Finnair Plus, begynner du å tjene opp to typer Finnair Plus-poeng på flyreiser og andre tjenester. Men hva er disse poengene, og hvordan kan du få mest mulig ut av dem? Slik fungerer det.

Nordens beste flyselskap tre nye ruter punta cana
Foto: Finnair

To forskjellige typer poeng…

Det finnes to typer poeng: bonuspoeng og nivåpoeng. Når du fly med Finnair eller en av oneworld-partnerne våre, tjener du opp både bonuspoeng og nivåpoeng.

I tillegg til flyreiser kan du tjene opp bonuspoeng fra mange andre tjenester som leveres av Finnair Plus-partnerne våre. Jo flere Finnair Plus-bonuspoeng du tjener opp, jo flere bonuser og fordeler får du tilgang til. Du kan for eksempel bruke bonuspoengene dine til å oppgradere reiseklassen, betale for hotellovernattinger eller bilutleie, og kjøpe bonuskuponger for restauranter.

Nivåpoeng får du imidlertid bare fra flyreiser. De hjelper deg med å oppnå og opprettholde et høyere Finnair Plus-nivå, noe som gir deg mer verdifulle fordeler.

Foto: Norges Bank.

Hvordan tjene poeng i Norge ?

Som medlem i Finnair Plus kan du tjene Finnair Plus-poeng på alle Nordic Choice Hotels.

  • 500 bonuspoeng per natt på alle Comfort Hotel® i Norden og Baltikum
  • 750 bonuspoeng per natt på alle Quality Hotel™ i Norden og Baltikum
  • 1000 bonuspoeng per natt på alle Clarion Hotel®, Clarion Collection Hotel® og våre frittstående hotell i Norden og Baltikum.

Husk å fremvise ditt Finnair Plus-medlemskort når du sjekker ut slik at hotellet får registrert poengene dine.

%d bloggere liker dette: