Flyselskap

Emirates Flight Training Academy åpner for søknader

Emirates Flight Training Academy
Foto: Emirates.

Emirates Flight Training Academy (EFTA) åpner nå opp for internasjonale studenter og inviterer de som ønsker en karriere innen luftfart til å søke seg til deres program, en av verdens mest avanserte pilotutdanninger.

Som et eksklusivt initiativ fra Emirates til Emirates Flight Training Academy vil de som fullfører utdanningen ha mulighet til å søke seg inn som pilot i flyselskapet. Interesserte kandidater som har fullført utdanningen må bestå en utvelgelses-prosess som Emirates gjennomfører.

Vi i Emirates ser kontinuerlig etter muligheter for å støtte programmer og initiativer innen luftfartsindustrien. Nå tilbyr vi denne unike muligheten for de som uteksamineres fra EFTA og ønsker en karriere i Emirates. Dette er et eksklusivt initiativ som skal gi disse studentene mulighet til å bygge en karriere fremtidens luftfart.

Adel Al Redha, COO i Emirates Airline.

De som blir tatt inn som en del av programmet på EFTA skal gjennom et to år langt treningsløp. Kandidater blir vurdert fortløpende, og nye studenter starter programmet annenhver måned.

Emirates Flight Training Academy er lokalisert i Dubai South over et enormt område som tilsvarer 200 fotballbaner (164 000 kvadratmeter). Fasilitetene består av 36 moderne klasserom, det siste innen simulatorer og en flåte med 27 Cirrus SR22 G6 enmotorsfly og Embraer Phenom 100EV veldig lette jetfly. Flyskolen har også 1800 meter rullebane med navigasjonsutstyr og lys, et selvstendig kontrolltårn, brann- og rednings-tjenester og et vedlikeholdssenter.

Opptakskrav Emirates Flight Training Academy

  • Du må være mellom 17-26 år gammel.
  • Må være minst 160 cm høy og i medisinsk skikket form.
  • Du må ha fullført videregående opplæring (videregående skole) med bestått i engelsk, matte og fysikk.
  • Dine engelskkunnskaper må møte eller overstige TOEFL 510 eller 5,5 per element for IELTS eller iBT 65.
  • Du må være kvalifisert for et UAE studentvisum.

Alle opptatte  kadetter bor i moderne innkvartering og har tilgang til en rekke omfattende sports- og fritidsfasiliteter. EFTA-fasilitetene er utbygde for å romme over 600 kadetter om gangen.

Søk allerede i dag.

%d bloggere liker dette: