Flyselskap Rutenytt

Finnair starter flyvninger til Bergen og Tromsø i Norge i samarbeid med Widerøe

Finnair starter flyvninger Widerøe tildeles kontrakt
Pressefoto: Widerøe.

Finnair starter flyvninger mellom Helsinki og Bergen og Tromsø i Norge 14. desember 2021. Rutene vil bli operert av det norske regionale flyselskapet Widerøe, og flyvningene selges og markedsføres av Finnair.

Vi er glade for å gjenoppta våre ruter til Bergen og Tromsø. Finske reisende vil kunne benytte direktefly til den norske kysten, kjent for sin fantastiske natur og ideelle muligheter for å utforske de vakre fjordene. Vi er også glade for å kunne tilby våre kunder i Norge gode forbindelser til Finnairs nettverk i Europa, Asia og USA.

Ole Orvér, Chief Commercial Officer hos Finnair.

I vintersesongen frem til slutten av mars flys det fra Bergen til Helsinki på onsdager, fredager og søndager. I sommersesongen fra begynnelsen av april vil Finnair fly til Bergen daglig. Flyturen mellom Tromsø og Helsinki foregår tirsdag, torsdag og lørdag. Flyrutene vil tilby kundene raske forbindelser til Finnairs europeiske nettverk, samt Finnairs omfattende forbindelser til Asia og USA.

Flyvningene vil bli fløyet med DASH-8 Q400-fly. Tilbudet ombord vil være basert på Finnairs to-klasse service konsept. Flyreisene er nå tilgjengelige på Finnair.com.

Nordens beste flyselskap tre nye ruter punta cana
Foto: Finnair

Om Finnair

Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki. Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året, og knytter 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa. Flyselskapet er en pionér innen bærekraft. Selskapet var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB. Finnair var det ørste europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project. Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.

Widerøe

Widerøes Flyveselskap AS ble startet av fem entusiastiske venner i 1934. En av dem var Viggo Widerøe. Dengang holdt de til på Ingierstrand utenfor Oslo, og de aller første årene var virksomheten knyttet til taxi-, ambulanse-, skole- og fotoflyvning.Idag, snart 75 år senere, har Widerøe over 350 daglige avganger til 41 destinasjoner i inn- og utland og mer enn 1.9 millioner reisende i året. Vi er fortsatt små, men ikke mindre enn at vi har det største innenlandske rutenettet i Norge

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: