Flyselskap SAS EuroBonus

SAS endrer reglene for opptjening i SAS Eurobonus for dem med utløp i mars og april 2022

4x høyere statusinntjening SAS endrer reglene for opptjening

SAS endrer reglene for opptjening i SAS Eurobonus for medlemmer som har opptjeningsperiode frem til mars-april 2022.

På grunn av koronasituasjonen har SAS besluttet å tilby EuroBonus-medlemmer en tolv måneders forlengelse av deres nåværende medlemsnivå.

Utvidelsen vil automatisk bli brukt på aktive EuroBonus-kontoer så snart medlemmet har nådd sitt nåværende medlemsnivå på egne meritter, enten ved å tjene kvalifiseringspoeng eller via kvalifiserende segmenter. Dette gjelder medlemmer som har en opptjeningstid med utløpsdato mellom 31. mars 2020 og 31. desember 2021.

Dette betyr at hvis du er et gullmedlem hvis kvalifiseringsperiode utløper 30. april 2021 og medlemsnivået utløper 31. juli 2021, vil gullmedlemskapet ditt forlenges til 31. juli 2022.

Hvis du er et sølv-, gull- eller diamantmedlem hvis kvalifiseringsperiode utløper 31. januar eller 28. februar 2022, med et medlemsnivå som utløper 30. april eller 31. mai 2022, vil du motta halvparten av de kvalifiserende flygningene/statuspoengene som trengs for å opprettholde din nåværende nivå.

SAS endrer reglene for opptjening
Screenshot fra sas.se

Endringene er foreløpig ikke tatt inn på hverken selskapets norske eller svenske side. Kanskje de oppnådde ønsket effekt med 4X kampanjen ?

Kvalifiserende segmenter:

 • Sølv 5
 • Gull 23
 • Diamant 45

Grunnpoeng:

 • Sølv 10 000
 • Gull 22 500
 • Diamant 45 000

Poengene blir automatisk registrert og synlige på din medlemskonto innen utgangen av oktober.

Hvis du er et gull- eller diamantmedlem hvis kvalifiseringsperiode utløper 31. mars eller 30. april 2022, med et medlemsnivå som utløper 30. juni eller 31. juli 2022, vil du motta halvparten av de kvalifiserende flygningene/statuspoengene som trengs for å opprettholde ditt nåværende nivå .

Kvalifiserende segmenter:

 • Sølv 5
 • Gull 23
 • Diamant 45

Grunnpoeng:

 • Sølv 10 000
 • Gull 22 500
 • Diamant 45 000

Poengene blir automatisk registrert og synlige på din medlemskonto innen utgangen av februar.

SAS endrer reglene for opptjening

SAS har et svært omfattende bonussystem som ikke er enkelt å finne ut av hva verdien av poengene er. Når du bruker poengene avhenger verdien av hva du bruker dem på. Når du tjener opp poeng avhenger verdien av hvor mange poeng du får i forhold til prisen. Vi vil forsøke å guide deg gjennom programmet med en oppdatert guide til SAS EuroBonus.

Fordelsprogrammet har fire offisielle nivåer – Member, Silver, Gold og Diamond. Hvert nivå kvalifiserer for spesielle fordeler på flyreiser med selskapene som deltar i programmet. Medlemmer avanserer i programmet på grunnlag av poeng som opparbeides ved reiser med selskap som er tilsluttet Star Alliance-systemet samt enkelte samarbeidende foretak, bl.a. hoteller. Hvert statusnivå gir videre rett til utvidede fordeler som reisende med enten Eurobonus- eller Star Alliance-partnere. Poengene som opparbeides kan forøvrig brukes til bonusreiser og kjøp av spesialtilbud. Utover høyeste nivå, Gold og Diamond.

Les vår fulle guide til SAS Eurobonus her.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – bli med i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .

%d bloggere liker dette: