Flyselskap Rutenytt

Royal Jordanian gjenopptar flyvninger fra København til Amman

Royal Jordanian gjenopptar
Airbus A319 – Royal Jordanian. Foto: RJ.

Royal Jordanian gjenopptar direkteruten fra København til Amman fra sommertidtabellen, første flyvning vil være 27. mars.

København – Amman-ruten starter med tre ukentlige returavganger på tirsdager, torsdager og søndager. Royal Jordanian vil fortløpende vurdere mulighetene for å øke frekvensen basert på etterspørsel. Ruten gir danske og nordiske borgere enkel tilgang til hovedstaden Amman og videre til Jordans underverker som Det hellige land, Dødehavet, Wadi Rum, Petra, Aqaba og mye mer. I tillegg er det en viktig forbindelse for næringslivet i Norden og Midtøsten.

Fullservice konsept for Royal Jordanian. Foto: RJ.

Den gjenåpnede ruten flys med flytypen A319 med 11 seter i business class og 105 seter på økonomiklasse. Det er et fullserviceprodukt som har måltider samt bagasje inkludert i prisen. Royal Jordanian er et stolt medlem av oneworld-alliansen med sine 13 internasjonale partnere, som til sammen tilbyr et bredt nettverk av forbindelser på over 1000 flyplasser i 170 land.

Royal Jordanian er glad for å gjenoppta ruten København – Amman. Det er en viktig rute for mange kunder som ønsker å besøke venner og familie i Jordan og regionen. Vi har blitt oppfordret til å komme tilbake. Turister er velkommen tilbake til Jordan, enten det er religiøse reiser, økoturisme, kulturelle opplevelser, velvære eller opplevelser i den vakre naturen, reisebyråene er klare til å oppmuntre enda flere mennesker til å oppleve Jordans underverk.

Karime Makhlouf, Chief Commercial Officer Royal Jordanian

“I tillegg kommer de 3 ukentlige direkteavgangene som vil være en viktig inngangsport og øke forbindelsen mellom Norden og regionen” legger Makhlouf til

Ruten mellom København – Amman ble midlertidig suspendert i mars 2020 på grunn av COVID-19-pandamien. Jordan har vært en av de første som gjenåpnet for turist- og forretningsreisende.

 

Om Royal Jordanian

Som et ledende flyselskap i regionen er RJs visjon å være flyselskapet som forbinder Jordan og Levanten med verden. Allerede i 1963 ble RJ etablert som det nasjonale flyselskapet til Hashimetic Kingdom of Jordan. Siden har selskapet vært en ambassadør for velvilje og vennskap med andre kulturer samt en bro som støtter turisme og handel med hele verden.

Fra sentrum på Queen Alia flyplass har RJ en moderne flyflåte som kan nå de verdensomspennende destinasjonene som forbinder Amman i Jordan med resten av regionen, Europa, USA og Canada og Asia. Gjennom de 13 internasjonale partnerne i oneworld-alliansen kan man nå et nettverk med 1000 flyplasser i 170 land. Kunder kan bestille reisen og administrere bestillingen gjennom RJs salgskontorer og reisebyråer over hele verden, samt på www.rj.com