Flyselskap Rutenytt

Norse Atlantic Airways – first we take Manhattan then we take Berlin

first we take Manhattan amerikansk flytillatelse Norse Atlantic Airways
Foto: Norse Atlantic – Facebook.

I dag har Norse Atlantic Airways åpnet billettsalg for direkteflyvninger mellom Berlin, Tyskland og USA på www.flynorse.com. First we take Manhattan then we take Berlin.

Dette markerer en ytterligere milepæl for selskapet og varsler en ny æra for både europeiske og amerikanske kunder som søker god verdi, valgmuligheter og kvalitetsservice når de velger å reise over Atlanterhavet. Enten du reiser på forretningsreise, fritid eller bare ønsker å utforske verden, gjør Norse det nå mulig for alle å utforske for mindre.

Rutene vil operere daglig fra Berlin direkte til New York (JFK) fra 17. august med priser som starter fra enestående €160 og $120 én vei. Flyselskapet vil også betjene ruten mellom Berlin og Los Angeles tre ganger i uken fra 19. august med priser som starter fra så lave som €189 og $138 én vei.

Vi er veldig glade for å lansere disse to nye flyrutene fra Berlin til New York og Los Angeles. Altfor lenge har den pulserende og kulturelt mangfoldige byen Berlin vært offer for dårlige direkte transatlantiske forbindelser. Våre konkurransedyktige priser og direktefly vil gi kundene muligheten rimelige og praktiske reiser mellom Tyskland og USA. De to nye rutene vil gi et direkte og kostnadseffektivt alternativ. Kundene sparer både tid og penger. For lokale og internasjonale virksomheter når de velger å reise til og fra USA eller dra nytte av våre frakttjenester.

Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Berlin Brandenburger Tor. Foto: Pixabay.

First we take Manhattan then we take Berlin

Norse Atlantic tilbyr to kabinvalg, Economy og Premium. Passasjerer kan velge mellom et enkelt utvalg av priser, Light, Classic og Plus, som gjenspeiler måten de ønsker å reise på, og hvilke alternativer som er viktige for dem.

Norse Atlantic Airways er et nytt flyselskap som vil tilby komfortable langdistanseflygninger til en god pris, primært mellom Europa og USA. Selskapet ble grunnlagt av konsernsjef og hovedeier Bjørn Tore Larsen i mars 2021. Norse har en flåte på 15 moderne, drivstoffeffektive og mer miljøvennlige fly av typen Boeing 787 Dreamliner som betjener destinasjoner som New York, Fort Lauderdale, Orlando, Berlin, London, Oslo og Paris. Den første Norse-flygningen tok av fra Oslo til New York 14. juni 2022. Selskapets hovedkontor er i Arendal.